7 inspiráló könyvújdonság olvasás fanatikusoknak

Borítókép: 7 inspiráló könyvújdonság olvasás fanatikusoknak Forrás: Getty Images
Ha te is falod a könyveket, és miközben az egyiket olvasod, már gyűjtöd a tippeket, melyik legyen a következő, könyvajánlónk neked szól! Áprilisi újdonságokat és kedvenceket gyűjtöttünk össze.

Vannak könyvek, amelyekre még évek múltán is pontosan emlékszünk. Még ha nem is minden mondatára, de a hangulatára, a mondanivalójára mindenképpen. Mert akkor és ott üzent nekünk valami fontosat vagy segített meghozni egy nehéz döntést, más perspektívából rátekinteni az életünkre vagy esetleg csak kiléphettünk egy kicsit a hétköznapok monotonitásából. Van olyan könyv, amit életünk során háromszor-négyszer is újraolvasunk és érdekes módon, mindig mást üzen számunkra vagy éppen a sokadik olvasatra értjük meg a valódi lényegét.

Te megfigyelted már, hogy valahogy a könyvválasztásunk mindig kicsit sorsszerű is? Mert pont azt vonzzuk be, amire abban az életszakaszunkban szükségünk van. És talán ez a magyarázata annak, hogy miután elolvastunk több tucatnyi skandináv krimit, egyszer csak azt mondjuk, hogy most valami mást szeretnénk, valami szívhez szólót, romantikusat vagy elgondolkodtatót.

Mi most megpróbáltunk mindenféle témájú, stílusú könyvet összeválogatni, egy azonban mindegyikben közös: érdemes elolvasni. Persze a lista korántsem teljes, inkább inspiráló merítés, hogy mindig legyen minőségi olvasnivalód, melyek között van családregény, lélekgyógyító tanítás, igaz történeten alapuló írás és edukációs tartalom is.

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, csak lapozz bele a galériába a tippjeinkért! Utána pedig jó olvasást!