13 érdekesség, ami kiszivárgott az Szex és New York új évada kapcsán. Megérkezett a trailer!

Borítókép: 13 érdekesség, ami kiszivárgott az Szex és New York új évada kapcsán. Megérkezett a trailer! Forrás: Getty Images (James Devaney / Contributor)
Az eredeti Szex és New York sorozatot 1998 és 2004 között sugározta az HBO, hat évad alatt 94 epizódot ölelve fel. 2022-ben És egyszer csak... címmel új fejezet kezdődött; 10 epizódon át követhettük végig az ötvenes éveikben járó főszereplők életét. És most, 2023 nyarán jön a második évad. 13 kiszivárgott információról jelentünk a galériánkban!

Az eredeti Szex és New York sorozatot 1998 és 2004 között sugározta az HBO, hat évad alatt 94 epizódot ölelve fel. 2022-ben És egyszer csak... címmel új fejezet kezdődött; 10 epizódon át követhettük végig az ötvenes éveikben járó Carrie, Miranda és Charlotte életét és barátságát, ami még a korábbinál is sokkal komplikáltabb lett.

A sorozat mindhárom főszereplője elégedetten fejezte be a tíz epizódot, de ahogy a záró stáblista legördült, nem éreztük úgy, hogy Carrie, Miranda és Charlotte történetének feltétlenül vége kellene lennie. És most megerősítést kaptunk, hogy valóban nem kell elengednünk kedvenceink kezét, az HBO Max bejelentette az új évadot. A hír nem volt túl sokkoló és meglepő a fentiek alapján, továbbá nem elhanyagolható körülmény, hogy az AJLT a streaming platform legnézettebb eredetije, annak ellenére, hogy viszonylag langyos fogadtatásban részesült. Ráadásul a műsor mögött álló kreatívok már a kezdetektől egyértelművé tették, hogy nyitottak egy újabb évadra. Jelenleg nincs túl sok információ arról, hogy milyen irányban gondolkodnak a készítők, de összeszedtünk minden információmorzsát, ami ezidáig napvilágot látott.

A lenti galériánkban eláruljuk, miket tudtunk meg a folytatásról.