10 érdekesség, ami kiszivárgott az új Szex és New York évad kapcsán

Borítókép: 10 érdekesség, ami kiszivárgott az új Szex és New York évad kapcsán Forrás: Getty Images
Január 10-én Sarah Jessica Parker bejelentette, hogy közeleg a Szex és New York hivatalos feltámadása! Az eredeti sorozatot 1998 és 2004 között sugározta az HBO, hat évad alatt 94 epizódot ölelve fel. A New Yorkban élő legjobb barátok, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbs (Cynthia Nixon), Samantha Jones (Kim Cattrall) és Charlotte York (Kristin Davis) főszereplésével készült show 54 Emmy-jelölést (ebből hetet nyert) és 24 Golden-díjat kapott.

A show két kasszasikert is eredményezett. A 2008-as Szex és New York több mint 415 millió dollár bevételt hozott világszerte. A 2010-es Szex és New Yor 2, bár a kritikusok bírálták, 294 millió dollárt hozott világszerte. Míg a forgatókönyvet elkészítették egy harmadik filmhez, Cattrall úgy döntött, hogy nem akar részt venni benne, és a filmet végül kukázták.

Az évek során a Filthy Rich sztárja azt hangoztatta, hogy végzett a franchise-zal, és 2018-ban még Parkert is „kegyetlenségéért” átkozta. Az újjáélesztési bejelentést követően azonban a Hocus Pocus színésznője rászánta magát, hogy nélküle csinálja meg az új műsort, hozzátéve, hiányozni fog neki a forgatáson.

Amikor egy rajongó Parker Instagramján azt írta: „Nem jelölte meg Samantha Jonest”, egy másik pedig azt válaszolta: „Nem szeretik egymást”, gyorsan reagált. "Nem. Nem utálom őt. Soha nem mondtam ilyet. Soha nem tenném. Samantha nem része ennek a történetnek, de mindig a részünk lesz” – írta az Instagramon. „Nem számít, hol vagyunk és mit csinálunk."

2019-ben Cattrall a Daily Mailnek adott interjújában azt mondta, hogy „soha” többé nem fog dolgozni a franchise-on. „Az ember leckéket tanul az élettől, az én leckém pedig az, hogy jó emberekkel dolgozzunk, és próbáljuk meg szórakoztatóan tenni” – mondta annak idején a Tell Me a Story interjújában.

Akkor lássunk a 10 érdekességet, mert a Ti oldalatokat is biztos furdalja a kíváncsiság. A galériában mutatjuk.