6 magyar férfi TikTok tartalomgyártó, akiket érdemes követni

Borítókép: 6 magyar férfi TikTok tartalomgyártó, akiket érdemes követni Forrás: Getty Images (AaronAmat)
Miután az ÉVA magazin is megjelent TikTok-on, azon kaptam magam, hogy már nem csak a tartalomgyártói oldalon csücsülök, hanem fogyasztóként is használom az applikációt. Ebben a cikkben 6 magyar férfi TikTok tartalomgyártót mutatunk be, akiket érdemes követni!

A közösségi oldalaknak szorgos használója vagyok. A Facebook zárt csoportokért rajongok, úgy érzem sokszor betöltik a régmúlt idők fonóinak szerepét. Az Instagramon megosztott csodás fotók sokszor inspirálóan hatnak rám, csakúgy, mint a Pinterest. A LinkedIn-t – a világ legnagyobb üzleti közösségi hálózatát – pedig egy fantasztikus lehetőségnek tartom. Azonban a TikTokot messziről elkerültem. Eddig.

Nem gondoltam volna, hogy az én korosztályom lenne az app célközönsége. Azonban elég hamar fény derült rá, hogy az algoritmusa sokkal kedvezőbb a tartalomgyártók számára, mint bármelyik másik, platform, így szép lassan a tátikázós, táncolós tartalmakon túl megjelentek komolyabb csatornák is.

Miután az ÉVA magazin is megjelent TikTok-on, azon kaptam magam, hogy már nem csak a tartalomgyártói oldalon csücsülök, hanem fogyasztóként is használom az applikációt.

Most 6 olyan magyar férfi csatornát mutatunk be, akiket érdemes bekövetned!

Dr. Kulja András

Vagy ahogy a TikTokon fent van; @andras.doktor, sebész szakorvosjelölt. Egészségügyi témaköröket boncolgat röviden, tömören, érthetően.

Habók János

Bűvész, akit @janos_the_magician néven találsz meg a TikTokon. Jelenleg 191.000 követőjét bűvöli el trükkjeivel. A mi állunk is leesett. Újra és újra próbáljuk megfejteni, hogy hogyan is csinálhatja?

Ispán Dávid

Vegyészből lett kémia tanár. Nagyon látványok kísérleteket mutat be, beleshetünk az óráira, megismerhetjük a hétköznapi dolgok kémiai magyarázatát. Kár, hogy mi nem így tanultuk anno a suliban. TikTokon @chemistry_researcher néven található meg.

Kapi Levente

@leventekapi az egyik leghumorosabb oldal kezelője a TikTokon. Vicces szituációkban alakítja önmagát, a gyerekkori énét, a testvérét, az anyukáját és legfőképpen a "nagymamáját", akinek olyan kultikus mondatok hagyják el a száját, amikkel talán még mi is találkoztunk gyerekként.
Zsebkendőket előkészíteni! A nevetéstől biztosan potyogni fog a könnyed!

Strenner Antal

@whisperton jelenleg 971.000 követővel bír TikTokon. Nemrégiben a Forbes címlapján szerepelt, mint az egyik legértékesebb magyar influenszer. A pozitív visszajelzések mellett bőven kap negatív véleményt is, melyek mintha lepattannának róla. Hihetetlen profi beállításokkal, vágási technikával gyárt videókat.

@whisperton

LOS ANGELES RANDI GRWM PART 1 🇺🇸

♬ original sound - Ton

Horváth Joci

Horváth Joci zongorával követi le a meme-videókat, mint a "Mi folyik itt, Gyöngyösön?" és társai. Mivel mindenki ismeri őket, külön élvezet hallgatni, ahogy a hanglejtést utánozza Joci a zongora játékával. Igazán humoros @horvathjoci_keys TikTok oldala.