Futni szeretnél, de egyedül nehezen veszed rá magad? Budapesten már több helyen is várnak a közösségi futások, ahol a kezdőket is örömmel látják

Borítókép: Futni szeretnél, de egyedül nehezen veszed rá magad? Budapesten már több helyen is várnak a közösségi futások, ahol a kezdőket is örömmel látják Forrás: Salomon Magyarország
A közösségben futás hozzájárulhat a motivációhoz, a fejlődéshez és az egészségesebb életmódhoz is, nem utolsó sorban pedig sokkal kitartóbbá is tehet. Ha nemrég kaptál kedvet a futáshoz, de egyedül nehezen veszed rá magad, hogy megindulj, akkor a közösség ereje lehet a lendület kulcsa!

A közösségben futva egyrészt könnyebben kapsz motivációt, hiszen, már a tudat, hogy nem vagy egyedül sokat segíthet a holtpontok leküzdésében. Másrészt pedig, amikor nincs kedved edzésre menni, ám tudod, hogy sokan várnak, és számítanak a jelenlétedre, akkor mégis csak fel fogod húzni azt a futócipőt, még egy rendkívül fárasztó nap végén is. Ráadásul, most, hogy beköszönt a téli időszámítás, és már jóval korábban sötétbe borulnak az esték, sokkal megnyugtatóbb még a kivilágított városi utcákon is csapatban futni, sem mint egyedül.

Ne feledd, 2023. november 9-12. között ismét itt a JOY-Napok!

Spórolj velünk, válogass a több száz kupon között, és vásárolj kedvezménnyel! Szerezd be a kiszemelt kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinban, vagy töltsd le a JOY Hungary Appot, aminek köszönhetően szuper kuponokat találsz – többek között –, ha éppen új edzőruhára (BioTechUSA), futócipőre (Hervis) vagy sportoláshoz szükséges kiegészítőre (Intersport) lenne szükséged!

A részletekért KATTINTS IDE!

Forrás: IRunMoreTeam Hungary Facebook

Fuss közösségben!

A különböző futócsoportok és klubok lehetőséget kínálnak arra is, hogy új embereket ismerj meg, barátságokat építs, és olyan emberekkel találkozz, akikkel hasonló az érdeklődésetek is. Közösségben futva lehetőséged van tapasztalatokat cserélni más futókkal, megoszthattok egymással tippeket, trükköket, edzésterveket, frissítési tanácsokat, amik segíthetnek a fejlődésben és abban is, hogy elkerüld a tipikusan kezdőkre jellemző hibákat.

Azon se lepődj meg, ha idővel bekapcsol nálad is a versenyszellem, ami szintén ösztönözhet a folyamatos edzésekre, és egy egészséges versengés által még gyorsabb ütemben lehet sikerélményed, ahogy folyamatosan ki tudod hozni magadból a benned rejlő teljesítményt. Persze nem törvényszerű, hogy versenyekre kelljen nevezni, de lehet te is kedvet kapsz, hogy megmérettesd magad.

Forrás: Markocsán Sándor ''Sanyosz''
Itt várnak Budapesten ingyenes közösségi futások:

A fenti futóközösségekhez bármikor, bármilyen edzettségi szinttel, vagy akár teljesen kezdőként is csatlakozhatsz, minden részletes információt pedig megtalálsz az oldalukon.

Ha pedig az is érdekel, hogy egy hűvösebb estén, a kiadós edzés után mivel tudod magad átmelegíteni, akkor lapozd végig a következő galériát:

MUTI A LISTÁD!

Állítsd össze a személyes kívánságlistádat kvízünk segítségével, vegyél részt a sorsoláson és ha nyersz, egy 250.000 Ft-os utalvánnyal segítünk, hogy valamit kipipálhass álmaid listájáról.

GARANTÁLT AJÁNDÉKOT is kapsz! Ha kitöltöd a kvízt és feliratkozol a JOY-napok hírlevelére, megajándékozunk egy kuponnal, mellyel akciósan juthatsz hozzá a teljes JOY-napok csomaghoz.

KEZDHETJÜK?

Az alkalom, hogy valóra váltsd kívánságaidat!