Ha nem is edzel minden nap, legalább ezeket az átmozgató gyakorlatokat csináld meg

moszgás,karantén,egészség,nyújtás,videó Forrás: GettyImages
Hiába töltjük a koronavírus idején idők nagy részét a négy fal között, motíváció híján ugyanolyan nehéz nekiállni mozogni, mint máskor. Ha egy komolyabb edzésre még nem sikerült rávenned magad, legalább ezt a 10 perces átmozgató gyakorlatsort iktasd be a napjaidba.

Mindegy hogy reggel, este, vagy akár munka közben végzed el a most következő gyakorlatokat, a lényeg, hogy rendszeresen mozgasd át magad, ezzel nem csak erősítheted a tested, de hajlékonyabbá is teheted, ráadásul az energiaszintedet is növelheted.

Ne aggódj, ha bizonyos gyakorlatok nem mennek kapásból, és semmiképp se erőltesd túl magad. Nekem sem ment minden elsőre, de ahogy telnek-múlnak a napok, egyre inkább észreveszem magamon, hogy mennyit fejlődtem az utóbbi hetekben, és, hogy mennyivel könnyebben hajtom végre a gyakorlatokat. A lényeg a rendszeresség, nem pedig az, hogy tökéletesen hajtsd végre a videóban látottakat!

Ha ennél komolyabb edzésre vágynál, nézd meg a galériánkat, amiben olyan gyakorlatokat ajánlunk otthoni edzéshez, amiktől nem kopog fel az alsó szomszéd