JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Áprilishoz képest extrém magas UV-sugárzás várható a héten: mutatunk néhány fantasztikus fényvédőt

Borítókép: Áprilishoz képest extrém magas UV-sugárzás várható a héten: mutatunk néhány fantasztikus fényvédőt Forrás: Maggie Zhan/Pexels
Meleg, napsütéses, mondhatni kifejezetten nyárias időjárás várható a héten. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő fényvédelemre, ugyanis kifejezetten erős UV-sugárzás várható.

Meglepően meleg időjárás várható a héten, ugyanis 24-28 Celsius-fok között alakul az átlaghőmérséklet. Ez bizony igencsak meleg időjárásnak számít így áprilisban, nem véletlen, hogy számos virág már sokkal előbb kivirágzott az extrém melegnek köszönhetően. Alapvetően a hét egészében száraz, meleg időre lehet számítani, azonban néhol megélénkülhet a szél, előfordulhatnak fátyolfelhők, de zivatar egyelőre nem várható.

Forrás: Moose Photos/Pexels

Törekedni kell a fényvédelemre

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos odafigyelni a fényvédelemre, ugyanis a nyár közeledtével egyre erősödik az UV-sugárzás. Ez pedig olyannyira igaz, hogy már a hét vége felé is elérheti 5-ös értéket, amely nagyon erősnek számít ebben az időszakban. Ilyenkor mindenképpen érdemes a kalap és UV-szűrős napszemüveg viselése. Ezentúl nagyon fontos a fedetlen testrészeket bekenni fényvédő krémmel, illetve különös tekintetet fordítani az arc, a nyak és a dekoltázs fényvédelmére. Az alábbiakban pedig erre hoztunk kiváló fényvédőket!

Íme a legjobb fényvédők, melyekbe érdemes befektetni!