8 alacsony szénhidráttartalmú zöldség, amit könnyen beilleszthetsz az étkezésedbe, ha fogyni szeretnél

Borítókép: 8 alacsony szénhidráttartalmú zöldség, amit könnyen beilleszthetsz az étkezésedbe, ha fogyni szeretnél Forrás: Getty Images
Fogyni szeretnél pár kilót vagy nemrég kiderült, hogy inzulinrezisztenciád van? Akkor ezt az összeállítást neked készítettük! A Joy.hu cikke

Mai modern világunkra jellemző, hogy tudtunkon és akaratunkon kívül sokkal több szénhidrátot fogyasztunk a szükségesnél. Ez különösen olyan egyéneknél jelent problémát, akik ülő munkát végeznek és nem sportolnak rendszeresen, hiszen az ő szervezetük alig igényel valamennyit ebből a tápanyagból napi szinten. Amikor pedig huzamosabb ideig túl sok szénhidrát és cukor kerül a szervezetbe, komoly problémák alakulhatnak ki, mint például az inzulinrezisztencia, ami ma már egy rendkívül gyakori dolog.

Ha szeretnél egy kis rásegítést, akkor megtaláltuk a tökéletes trükköt! A szabadalmaztatott Neopuntia™ formula ugyanis 27%-kal növeli a zsír eltávolítását és támogatja a súlycsökkentést. Két lépésben működik: Eltávolítja a méreganyagokat és növeli a zsíreltávolítást:

Szuper hírünk van egyébként, ugyanis végre itt vannak JOY-Napok (november 9-12.), ami tökéletes alkalmat nyújt majd arra, hogy valóra váltsd a kívánságaidat, például belefoghatsz egy sokkal egészségesebb életmódba, amihez minden segítséget megkapsz tőlünk! Sok-sok olyan kupont találhatsz ugyanis, amivel ráléphetsz egy fittebb és egészségesebb útra, legyen szó az étkezésről vagy a mozgásról!

De persze a táplálkozás mellett a sport és a rendszeres mozgás is rendkívül fontos, hiszen már napi 2x30 perc séta is sokat számít a fogyásod és anyagcseréd serkentésére!

Most pedig jöhetnek azok az alacsony szénhidráttartalmú zöldségek, amelyeket könnyedén beilleszthetsz az étrendedbe, ha sokkal egészségesebb szeretnél lenni a jövőben!

Ha pedig imádod a piros zöldségeket, akkor ezt se hagyd ki: