Borítókép: X- aktákba illő esetek az otthonomban: dolgok, amik eltűnnek, helyet vagy épp alakot  változtatnak Forrás: Pixabay.com/ PhotoVision

X- aktákba illő esetek az otthonomban: dolgok, amik eltűnnek, helyet vagy épp alakot változtatnak

Nálatok is vannak külön életet élő, rendszeresen elkóricáló dolgok? Nálunk is!

Fekete lyuk. Az. Minimum egy fekete lyuk van nálunk otthon. Csak azt nem értem, hogy hol vannak a tudósok, miért nem voltunk még benne egyik szakfolyóiratban sem, azzal a paranormális jelenséggel, hogy nálunk egyes "dolgok" vagy eltűnnek vagy alakváltó módon felszívódnak vagy helyet változtatnak. Igen. Az utóbbi minimum úgy megy végbe, hogy -vegyünk egy konkrét DOLGOT - a távirányító, ami a Tv előtt gondosan kiskifli-nagykiflibe le van helyezve, atomjaira bomlik, majd valamilyen oknál fogva a kanapé ülőpárnája alá szorítva áll össze egészbe újra. Soha, egyetlen családtagom sem szokta látni ezeket a metamorfózisokat és persze senki nem is tud semmiről!

De eskü: én valami kiválasztott lehetek, mert én bezzeg mindig megtalálom ezeket a nulladik típusú találkozáson átesett tárgyakat.

Azt vettem észre, hogy hiába múlik az idő, a dolgok jobbra nem fordulnak. Mintha a „hol van?” és a „hová tetted?” mi több, „hová tüntettétek el???” kérdések okkal szőnék át az életünket. De hogy mi ennek az oka, arra még nem jöttem rá.

Galériánkban mutatom a nálunk fellelhető paranormális eseteket, bízva abban, hogy nálatok is előfordul néha ilyen, így mint az I.T-ben, nem fogják idővel lefóliázni az otthonunkat: