Beszóltak neki, amiért ilyen ruhában vitte szülinapozni a kislányát

Borítókép: Beszóltak neki, amiért ilyen ruhában vitte szülinapozni a kislányát Forrás: Pixabay.com/Alexas-Foto
Teljesen ledöbbent az az anyuka, akinek sértett hangú üzenetben olvasott be a legjobb barátnője, csupán azért, mert szerinte nem az alkalomhoz illő öltözékben jelentek meg a gyereke szülinapján.

"Először úgy voltam vele, hogy nem teszem szóvá, mert nem akartalak ilyesmivel bosszantani. De nagyon úgy néz ki, nem tudok elmenni szó nélkül a történtek mellett" – vezette fel egy anyuka ezzel a mondattal egyik barátnőjéhez címzett üzenetét, a kislánya szülinapi köszöntése utáni napon. "Úgy érzem, ki kell írnom magamból, mennyire nem esett jól, hogy a gyerekedet képtelen voltál az alkalomnak megfelelőlen felöltöztetni" – fűzte hozzá az édesanya.

„Valóban, előző nap ünnepeltük az egyéves kislányukat. Ám a vírus miatt, elővigyázatosságból még nem szerették volna, ha bent a házban gyűlünk össze. Ezért félórás idősávokba osztott be minket, meghívottakat, hogy át tudjuk adni az ajándékot és egy kis időre, legalább a házuk előtt össze tudjunk futni” – számol be a történtekről a nem éppen barátságos hangvételű üzenet címzettje.

Az anyuka, nevezzük őt most Lilinek, olvasatában a következő „történt”: az elsőre megbeszélt idősávot a barátnője aztán egy fél órával elcsúsztatta. „Mondtam neki, hogy semmi probléma, jövünk a kislányommal, és hogy pont jó lesz még így is, mert épp fel tudom még gyorsan szedni az edzése után és aztán rögtön kanyarodunk is feléjük.

De mivel siettünk és kocsiban voltunk, a lányom az edzéscuccban, azaz focimezben és rövidgatyában maradt. Legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ebből bármi gond lehet. Teljesen paff vagyok.
írja a meglepett barátnő.

Ám nem akarta elkapkodni a válaszát, így előtte egy mami fórumon kért tanácsot. „Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan reagálnátok le ezt a helyzetet? Tényleg bennem van a hiba, amiért nem öltöztettem a lányomat habos-babosba még a kocsiban, rögtön az edzése után? Azért a félórácskáért, amit ott töltöttünk és még csak nem is bent a házukban, hanem az ajtajuk előtt?" - tette fel a kérdéseit.

"Partiról szó sem volt - ha jól értem - , a meghívás csak egy rövidke „láthatásra”, ajándék átadásra korlátozódott, nem?" – írta Lili felvetésére az egyik kommentelő.

Te mit gondolsz, szerinted „hibázott” Lili? Máshogy csináltad volna? Mit reagálnál a barátnőjének?

Ennek van bármi értelme? Elképesztően elszállt szülinapi partik sztárcsaládokban