“Know your punci!” – Szexsuli minitréning otthonra

Borítókép: “Know your punci!” – Szexsuli minitréning otthonra Forrás: Unsplash.com/Deon Black
Nyilván – ha vége a #maradjotthon-nak – mindannyian 15 nyelven beszélünk majd perfekt, ki leszünk pattintva, és persze magas szinten varrunk, festünk, autót szerelünk, és mindenki csak tökéletes kenyereket tud majd sütni…akkor is, ha nincs élesztő. Hát valami ilyesmi lenne a karanténtársadalom elvárása, de ha vannak olyan napok, amikor csak néznél ki a fejedből a kanapén, vagy bőgnél, akkor se legyen lelkiismeret-furdalásod, más miatt is van elég….

Szóval az egyik nyomi napomon jutott eszembe az ötlet, hogy csinálok nektek egy pár órás szórakozást a puncitok körül. A “Know your punci!” minitréning, de inkább játék: néhány feladatból, önmagad számára felteendő kérdésekből és néhány rövidebb olvasnivalóból áll. Nem kell hozzá más csak egy tükör, egy füzet (de jegyzetelhetsz online is), egy papírlap és néhány színes ceruza vagy filc, de ha nincs ilyesmi otthon elég egy toll is.

Az egész arról szól, hogy ismerd és szeresd meg jobban a puncidat. Mert ha van “punciönbizalmad”, akkor szerintem tényleg sokkal szuperebb lesz a szex.

Galériánkból pedig megtudhatod, hogy nevezik a puncit egyes nyelveken!