Na szóval, mit lehet tenni a csiklóval?

Borítókép: Na szóval, mit lehet tenni a csiklóval? Forrás: GettyImages
Ne hagyd, hogy előírják neked, hogyan kellene eljutnod az orgazmusig! Inkább tanuld meg! Ehhez szükséged van arra, hogy megismerkedj a csiklóddal és tudd, hogyan működik.

A 19. században született osztrák pszichiáter nem valószínű, hogy sejtette – bár kellett volna neki – hogy mekkora károkat okozott azzal a nőknek, de konkrétan az emberiségnek, hogy imádott csoportosítani. Csoportosította például a női orgazmus típusokat, szerinte a nőknek van hüvelyi és klitorális orgazmusa. Mindezt ugye a halála, 1939 előtt, vagyis a mai napig Freud huszadik század eleji gondolataira alapozva, hogy hogyan kéne nekem mint nőnek eljutni a csúcsra 2021-ben.

Ó, persze ne gondoljátok azt, hogy itt most van merszem beszólni Freudnak, csak épp most olvasom Betty Dodson önéletrajzi könyvét, amiben leírja például azt, hogy hét évig élt olyan házasságban, ahol nagyjából 30 másodpercig tartott minden aktus, orális szexet csak ő adott a férjének, és nem kérte a viszonzást, mert azt gondolta, hogy rettenetesen csúnya a puncija. Bár lovaglópózban el tudott élvezni, de az ötvenes években, aki lovagolni akart a férjén, az eléggé ribinek számított – legalábbis ezt írja Betty a Sex by Design: The Betty Dodson Story című könyvében.

Én 16 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességem, és túl sok mindent nem tudtam a szexről, de például azt tudtam, vagy inkább hittem, hogy úgy kell elélvezni, hogy a pasi beteszi a péniszét, és nekem szinte már azonnal jó is kell, hogy legyen. Ha pedig nem jó csupán annyitól, hogy a pasi betette a szerszámát, akkor bizony velem van a probléma.

Én annyira megörültem, mikor először olvastam a csikló teljes anatómiájáról, engem ez a tudás felszabadított az alól, hogy valamit nem tudok elérni, ami minden rendes asszonynak sikerül vagy pont nem.

Tudtad, hogy bizonyos jóga gyakorlatokkal fokozhatod a szexuális energiád? Mutatjuk pontosan milyen jóga pózokkal érheted el a kívánt hatást: