El lehet-e élvezni biciklizés közben?

Borítókép: El lehet-e élvezni biciklizés közben? Forrás: Getty Images
“Olyan szűk farmerban volt és olyan jól jött ki a zötyögés a csuklós buszon, hogy egész egyszerűen elélvezett ott a járművön” – mesélte még középiskolás korunkban az egyik barátnőm az anyjáról, akiknél ez a történet szerves része volt a családi legendáriumnak, és elképesztően sokat beszélgettünk róla, hogy ez lehetséges-e.

Vajon tud-e olyan szűk lenni a farmer, hogy tevepata nélkül kimenj benne az utcára, de azért hozzáérjen a csiklódhoz is? Egyáltalán el akar-e bámelyikünk élvezni egy buszon? Meg lehet-e állni, hogy orgazmusarcot vágj nyilvánosan? Ha olyan szűk a farmered, akkor lehet, hogy az inkább fáj és nem jó… Tényleg végtelen volt a kérdés.

Időről időre eszembe jutott ez a történet, például akkor, amikor a régi villamosok, még a Combinók előtti korból a Margit híd kanyarában rántottak rajtad egy kellemeset, na, akkor ott egy pillanatra elhittem, hogy lehetséges a nadrágban tömegközlekedési eszközön élvezés. De csak egy pillanatra hittem el, mert ha ez ennyire egyszerű lenne, szerintem külön bérlete lenne a szűkfarmeres nőknek a BKK-n.

És akkor a biciklin elélvezni lehet?

A cikk folytatását ide kattintva olvashatod!

Az orgazmus bőrszépítő hatásairól a galériában olvashatsz!