Felbecsülhetetlen értékek - A brit királyi család legértékesebb ékszerei, és lebilincselő történeteik

Borítókép: Felbecsülhetetlen értékek - A brit királyi család legértékesebb ékszerei, és lebilincselő történeteik Forrás: Getty Images
A brit királyi család női tagjainak megjelenése mindig kiváló. Nem csoda, hiszen különleges ékszereikkel még jobban felhívják magukra a figyelmet. Érdemes gyönyörködni bennük, igazán különleges darabok. Az Instyle.hu cikke

A Windsor-ház gyönyörű ékszerei mind a történelem részét képezik: nem csupán most, de évszázadokkal ezelőtt is viselték a brit királyi család női tagjai. Az uralkodók ünnepi viseletéhez elengedhetetlen a csillogás, így minden alkalommal láthatunk rajtuk valami igazán páratlan darabot.

Köztudott, hogy ami a királyi családhoz ékszerként érkezik, az örökre a családban is marad. Ezt a szabályt követik a Windsorok évszázadok óta, hiszen számos felbecsülhetetlen női ékszer van a család tulajdonában, ami vándorol egyik viselőjétől a másikhoz. Nem csoda, hogy az angol uralkodói ház hölgytagjai egytől egyig büszkén viselik ezeket a ritka és feltűnő darabokat.

Összeállításunkban olyan felbecsülhetetlen ékszereket mutatunk, amelyeket a királyi család női tagjai előszeretettel viselnek, illetve viseltek, és nagy becsben tartanak. Nem meglepő, hiszen egytől egyig jellegzetes darabok, eláruljuk, mit lehet tudni róluk: