Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni

Borítókép: Apa megoldotta, hogy az összes gyereke imádjon fürdeni Forrás: fatherly.com
Sajátos megoldás, de ha egyszer bevált!

Nálatok hogy zajlik a fürdés? Változó? Imádja a kölyök, vagy minden alkalommal visít, ha elüti az óra a fürdés-időt? Nos, ahány gyerek, annyiféle viszonyulás is van szerintük az esti fürdéshez.

Az is igaz, hogy miután rákapnak az ízére, van hogy órákig nem lehet kiimádkozni őket a kádból, hacsak nem vagyunk elég határozott és következetes szülők. Mert a pancsolás állati klassz dolog. Ha egyszer igazán belelendülnek a kicsik, akkor aztán van ricsaj a házban: megy a sikongatás, aztán csendes berregés, amit kacagás, fröcskölődés hangja vált fel és csak az nem tudja, hogy már legalább a bejárati ajtóig ázik a fürdőszoba, aki még soha nem ment be fürdő gyerekhez korábban.

Szóval kijelenthetjük, hogy a fürdés mindig óriási mérföldkő egy napban. Az imént leírt pancsolós folyamatot pedig ha csak teheted, megengeded a srácoknak, hiszen az is a játékuk része kell hogy legyen.

Egy apuka épp a napokban vált internet-sztárrá azzal, hogy szó szerint kihozta a maximumot a fürdetés-buliból, mondhatni a "hangulat" a plafonig hágott. Nézd csak miről is van szó:

Sometimes being a good husband simply means being a good dad. Join the Good Husband Movement:...

Posted by Good Husband Movement - LoveTap on Monday, January 15, 2018

Azért arra kíváncsiak lennénk, hogy milyen habfürdővel sikerült elérnie ezt a mount everesti magasságot! No meg arra is, hogy mit szólt hozzá a srácok anyukája.

A ti gyerkőcötök is örülne egy ilyen "habfürdőnek"? Írjátok meg, nálatok hogy zajlik a fürdetés!