Így díszítsd fel a karácsonyfádat az idei legmenőbb trendek szerint

Borítókép: Így díszítsd fel a karácsonyfádat az idei legmenőbb trendek szerint Forrás: Getty Images
Tollak, szárazvirágok, vagy éppenséggel pink színvilág; idén egyikkel se fogsz mellé, ha a karácsonyfád felöltöztetéséről van szó. Ízelítőt mutatunk a legtrendibb stílusokból - néhány időtállóbb sláger mellett.

Van, aki már novemberben elkezdi karácsonyi díszbe öltöztetni az otthonát, sőt már a fát is felállítja ilyenkor, hogy minél tovább kiélvezhesse az ünnepi hangulatot. Kétségtelen, hogy ennek az éke a karácsonyfa, amiből feldíszítve garantáltan nem találsz két egyformát. Mindenkinek ugyanis más az elképzelése arról, milyen és mennyi díszt tesz föl rá, hogy egyetlen színvilágot preferál vagy éppenséggel annak a kavalkádját látja a legszebbnek.

Ugyanakkor azt se feledd, hogy trendek ide, vagy oda; a legfontosabb mégiscsak az, hogy a végeredmény neked tetsző legyen és a díszeid lehetőleg ne csak egy szezonra szóljanak. Galériánkban ízelítőt mutatunk néhány trendi díszítési stílusból, ha esetleg inspirációt keresgélsz az idei dekoráláshoz. Vagy ha más nem, a képeket végigpörgetve közelebb érzed majd magadhoz a közelgő karácsony hangulatát.

7 tipp, hogyan díszítsd fel a karácsonyfádat az idei legmenőbb trendek szerint

Éva Advent 2022

Éva Advent 2022

MEGRENDELHETŐ MOST INGYENES KÉZBESÍTÉSSEL!

November 28. és december 4. közöttiötti megrendelés esetén a magazint december 9-én kapod kézhez.

További szállítási dátumaink:

  •  megrendelés: 2022.12.05-2022.12.11.-ig, szállítás: december 16.

 

875 Ft

1095 Ft