Szerkesztőségünk kedvenc hazai kisvállalkozói, akiknél tutti találsz karácsonyi ajándékot

Borítókép: Szerkesztőségünk kedvenc hazai kisvállalkozói, akiknél tutti találsz karácsonyi ajándékot Forrás: Instagram/befunky kollázs
Nincs még ötleted, mivel lepd meg szeretteidet az idei ünnepen? Segítségül készítettünk egy ajánlót neked, amiben mi, a szerkesztőség tagjai mutatunk meg kedvenc, hazai kis márkáink közül néhányat. Amellett, hogy az általuk készített, egyedi ajándékok biztosan nem jönnek majd szembe minden sarkon; ha tőlük vásárolsz, azzal magyar kisvállalkozót is támogatsz.

Sajnos manapság már egye kevesebb olyan dolog van, amit ajándékba szánnál valakinek, és nem kell átrepülnie az óceán felett, hogy hozzájuss. Összeállításunkban éppen ezért is törekedtünk arra, hogy bemutassuk nektek személyes kedvenceinket, a hazai kisvállalkozók köréből. Érdemes fellapoznod a Galériánkat, ha szereted az egyedi, igényes és ötletes kézműves termékeket, és a családodnak, a szeretteidnek is szívesebben veszel ilyen ajándékot a huszadik felesleges kacat helyett. És akkor lássuk is, mi mindent szerezhetsz be úgy karácsonyra, hogy közben egy hazai vállalkozót is támogatsz.

14 szuper ajándék tipp, amivel közben egy hazai vállalkozót is támogatsz!

Éva Advent 2022

Éva Advent 2022

MEGRENDELHETŐ MOST INGYENES KÉZBESÍTÉSSEL!

November 28. és december 4. közöttiötti megrendelés esetén a magazint december 9-én kapod kézhez.

További szállítási dátumaink:

  •  megrendelés: 2022.12.05-2022.12.11.-ig, szállítás: december 16.

 

875 Ft

1095 Ft