Hoppá! Valójában nem Katalin és Meghan zördültek össze, hanem Vilmos és Harry?

brit királyi család,Vilmos herceg,Katalin hercegné,Meghan hercegné,Harry herceg,Anglia Forrás: Instagram
Ősz óta arról szólnak a pletykák, hogy a két hercegi pár között nem éppen jó a viszony, most viszont bennfentesek azt állítják: nem a sógornők, hanem a két báty közötti feszültség okoz ellentéteket. Erzsébet királynő és Károly herceg pedig minden erejükkel azon vannak, hogy helyreálljon a béke a családban.

Két szép, modellalkatú nő – az egyik impulzív amerikai színésznő, a másik igazi visszafogott angol rózsa. Ha őket állítják szembe, abból sokkal szexibb médiasztori kerekedik, mintha két fivért, akik gyerekként lettek félárvák, édesanyjuk, Diana hercegné halála után mindennél jobban szükségük volt egymásra, éppen ezért azóta is közel álltak egymáshoz. Ezt a mítoszt kár lett volna lerombolni – és valószínűleg nem is lett volna rá szükség, hiszen ez minden bizonnyal így is volt a valóságban. Csakhogy ne feledkezzünk meg róla –, emlékeztet most Nick Bullen filmproducer, aki több filmet is készített a királyi családról, így kivételesen közel kerülhetett hozzájuk, – hogy a két herceg most már harmincas éveiben járó férfi, saját családdal, otthonnal, saját véleménnyel és kötelezettségekkel. Sőt, ők is csak emberek... És az emberek időnként összevesznek a testvérükkel, még akkor is, ha egyébként jó a viszonyuk. Aztán meg kibékülnek, legalábbis ezt reméli mindenki, ebben az esetben a leginkább talán a királynő és Károly herceg, akik a brit filmes forrásai szerint mindent el is követnek ezért. Úgy tűnik, hogy a két hercegné között minden a legnagyobb rendben, legalábbis az utóbbi hetek közös nyilvános szereplései erre utalnak, a Nemzetközösség napján például így köszöntötték egymást a Westminster Apátságban:

Nick Bullen interjúalanyai egyébként a TrueRoyalty.tv csatorna Royal View című beszélgetős műsorában mesélnek a királyi család belső ügyeiről.

Nézegess régebbi fotókat Kate, Vilmos, Harry szereplésével: