Mindenki azt mondja, hogy pszichopata vagyok, mert utálom a kutyákat - elmondom, mi az oka

kutya Forrás: gettyimages
Évekkel ezelőtt, amikor állásra jelentkeztem, leültem egy interjúra a cég vezérigazgatójával. A kutyája pedig az ölembe hajtotta a fejét. A Joy.hu cikke

Mosolyogva vakartam a fülét, és próbáltam emlékezni a gondolatmenetemre. A vezérigazgató csak bámult rám bárgyú vigyorral.

Ezt a kutyát egy menhelyről fogadtam örökbe, miután bántalmazták. Általában elbújik az idegenek elől. Biztos vagyok benne, hogy tudja, mi lesz ennek a vége.
mondta.

Megkaptam a munkát. Nem tudom bizonyítani, hogy a vezérigazgató azért vett-e fel, mert kedvelt a kutyája, és emiatt azt feltételezte-e, hogy jó, megbízható ember vagyok, de azt gondolom, hogy igen. Ám, amit a vezérigazgató nem tudott, az az, hogy nem szerettem a kutyáját. Sőt, nem szeretek egy kutyát sem.

Amikor ezt hangosan kimondom, az emberek azt hiszik viccelek, ezért nevetnek, aztán jön a nagy megdöbbenés. Nem utálom a kutyákat, nem akarom, hogy az állatokat bántalmazzák, egyszerűen csak nem szeretem őket, mert nyálasak, bolhásak, ugrálnak és karmolnak. Ettől még nem vagyok rossz ember, vagy pszichopata de az is biztos, hogy az interneten keringő tévhitek igencsak megnehezítik a helyzetemet.

Lássuk, melyek ezek!

Ha még többet olvasnál kutya témában!