6 sztárszülő, akiről lehet nem is gondoltad volna, hogy közös tetoválást varratott a gyermekével

Borítókép: 6 sztárszülő, akiről lehet nem is gondoltad volna, hogy közös tetoválást varratott a gyermekével Forrás: Getty Images
A sztárszülők között sem ritka az, hogy a gyerekeikhez fűződő szoros kapcsolatukat akár egy közös tetoválással pecsételjék meg.

A sztárszülők nagy része bár nem szívesen teregeti ki a magán- és családja életét a nyilvánosság előtt, ám még esetükben is akadnak olyan ritka pillanatok, amikor egy kicsit engednek ezen az eltökélt szigoron, és akár csak egy kép erejéig, de bepillantást engednek a privát szférájukba.

A rajongókkal pedig ilyenkor nem is kérdés, hogy madarat lehet fogatni, ugyanis ezen apró engedmények néha egy egészen emberi és hétköznapi oldalukról képesek megmutatni a sztárszülőket is. Arról nem beszélve, hogy sok esetben ezek a posztokban, adott esetben őszinte interjúkban, a számos alkalommal féltve őrzött gyermekeik is helyet kapnak. Így tudhattuk meg azt is, hogy pár híres szülő nem riadt meg attól sem, hogy közös tetoválást készítsenek imádott csemetéjükkel!

Hogy mely sztárszülők bőrén virít pontosan ugyanolyan tetoválás, mint imádott gyermekén? Mutatjuk is!