8 filmsztár, aki nem vállalt gyereket

Borítókép: 8 filmsztár, aki nem vállalt gyereket Forrás: Getty Images
Nem mindenki akar gyereket, és ez alól a filmsztárok sem kivételek. Biztos van, akiről tudod, máson viszont meglepődhetsz.

A gyerek az muszáj, kötelező elem, elmaradhatatlan csatolmány, anélkül nem élet az élet. A társadalom többsége kritika nélkül teszi magáévá ezeket a gondolatokat, holott számtalanszor bebizonyosodott, hogy egyáltalán nincs így: utód nélkül is lehetünk boldogok, tehetjük az életünket tartalmassá és érdekessé.

Kinek szándékosan nincs, másnak csak így hozta a sors, vagy sokat küzdött érte, mégsem sikerült. Megint másnak még bőven hozhat a jövő babakelengyét. 8 filmsztárt - férfiakat és nőket vegyesen - gyűjtöttünk össze, akik gyermektelenek maradtak: néhányukról köztudott, mert nem rejtik véka alá, másokon viszont lehet, hogy meglepődsz.

Forrás: Getty Images

Leonardo egyre közeledik az ötvenhez, és nemhogy gyerek, de feleség, sőt, rossznyelvek szerint megfelelően érett nő sincs az életében. Természetesen, mivel férfi, még bármi megtörténhet, mindenesetre az interjúkban akkurátusan megkerüli a lehetséges utódokra vonatkozó kérdést.

A 2003-ban elhunyt Katherine Hepburn, Hollywood aranykorának egyik legnagyobb sztárja pedig azt vallotta, hogy rettenetes anya lett volna belőle, mivel nagyon önzőnek tartja magát. Bár, tette hozzá, a legtöbb embert ez egyáltalán nem tartja vissza attól, hogy gyerekei legyenek.

Forrás: Getty Images

Galériánkban további sztárokat találsz, akik nem akarnak gyereket.