Borítókép: Meglepetésnek szánták, nagyon rosszul sült el Forrás: Getty Images

Meglepetésnek szánták, nagyon rosszul sült el

Álmaikban nem gondolták volna, hogy ennyire félresikerül a meglepetés, amit kislányuk születésnapjára szerveztek. A halálra rémült kicsik, ez a bulit biztosan sokáig emlegetni fogják.

„Azt gondoltuk, ha a mancsában lufikkal és tütükében toppan be a lányunk bulijába, ő is és kis vendégei odáig lesznek tőle, hogy mennyire cuki. A gyerekek viszont szabályos sokkot kaptak, amikor meglátták Óriáslábat”- osztotta meg történetüket nemrégiben egy amerikai anyuka.

„A 6 éves picikénket szerettük volna meglepni azzal, hogy idén egy Óriáslábnak beöltözött animátort béreltünk fel, hogy a szőrös jelmezbe bújva jöjjön el és szórakoztassa a gyerekeket a buliban. Bár később aztán megbarátkoztak vele, elég nagy hibát követtünk el szerintem, hogy ennyire rájuk hoztuk a frászt szegényekre" – kontrázott az apuka.

Forrás: TikTok

A szülők videóra is vették – majd később, a TikTokon meg is osztották - a „nagy találkozást”, így azt is, ahogyan a gyerekek első döbbenetükben sírva, sikoltozva szaladgálnak a nappaliban, a tütükés, majomszerű kreatúra elől menekülve. Többeket a felnőttek tudták csak megnyugtatni.

Íme az ominózus felvétel.

@designersbrew

That one time we hired Bigfoot Schenanigans to surprise our sweet girl for her birthday party and it went epically wrong!!! 😂 #bigfoot #parentfail

♬ original sound - user1979480396859

A kis ünnepelt és a vendégei állítólag később "megbarátkoztak" a szőrmókkal, sőt még néhány közös, ölelkezős fotót is össze tudtak hozni a meglepetésvendéggel.

Más okokból, ám szintén meghökkentő szülinapi zsúrokért kattints a Galériába!