JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

Borítókép: Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra Forrás: Unsplash by Alazar Kassahun
A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 25.

KOS (március 21-április 20)

Túl komolyan veszel valamit, aminek nincs is akkora jelentősége, mint azt gondolod, épp ezért egyelőre kár agonizálnod, ezzel ugyanis csupán a saját helyzetedet nehezíted. Koncentrálj a folyamatban lévő feladatokra, a tőled telhető legnagyobb lendülettel dolgozz, hiszen jelen pillanatban az a legfontosabb, hogy kifogástalan munkát adj ki a kezedből. A jövő pedig bármit hozhat, nem érdemes kimatekozni, hisz bárhogyan alakíthatja az élet, úgysem lesz befolyásod felette!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasféle szokás rabja lettél az elmúlt időszakban, ami másoknak kissé bizarr lehet, neked azonban mégis a kényelmedet szolgálja. Semmi baj nincs azzal, ha olyan rigolyáid vannak, amelyek nem akadályozzák mások életét és tulajdonképp téged sem hátráltatnak a haladásban. Épp ezért ne foglalkozz azokkal, akik emiatt mint egy földönkívülire, úgy tekintenek rád, neked arra kell összpontosítanod, hogy boldog legyél és amennyiben ezt úgy tudod elérni, hogy közben van néhány furcsa szokásod, ám legyen. Hidd el, mindenkinek vannak ilyesfajta hóbortjai, csak nem mindenki tárja a világ elé!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki arcátlan rámenősséggel nyomul rád, te pedig borzasztóan zavarónak találod, hisz abszolút nem szeretnél most új kapcsolatba kezdeni, boldog vagy a jelenlegi életedben, nem vágysz semmiféle bonyodalomra magad körül. Akármilyen diplomatikusan is próbálod azonban elhárítani az illetőt, egyszerűen nem ért a szép szóból, itt az ideje tehát annak, hogy a sarkadra állj és határozottan utasítsd el. Alapvetően nem szereted az arroganciát, ezúttal azonban nem lesz más választásod, mint az udvariaskodó köröket kihagyva a sarkadra állni. Ne hagyd magad!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki olyan volumenű segítséget kér tőled a hét második felében, amit rajtad kívül nem sokan tennének meg másokért, rólad azonban pontosan tudja az illető, mennyire áldozatkész vagy. Mielőtt azonban naivan ilyesmit vállalsz, érdemes minden olyan kockázatot és veszélyt figyelembe venned, amely esetlegesen téged is bajba sodorhat. Ha minden világos számodra és még mindig úgy érzed, hogy segítened kell, akkor ne habozz, hozd meg ezt az áldozatot másokért, hisz te is örülnél a nyílt vízen egy mentőmellénynek, amennyiben azonban mérlegelés után nagyobb veszítenivalód van a helyzetben, akkor ne félj a saját érdekedben nemet mondani!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második felében bármennyire igyekszel kontrolláltan és tervezetten dolgozni, valahogy nem sikerül egyben tartani a tennivalóidat, ez pedig kezd kétségbe ejteni, hisz nem szeretnél ennek okán kellemetlen helyzetbe kerülni. Nincs azonban még minden veszve, amennyiben képes vagy higgadtan gondolkodni, sikerülhet összeszedetten, pontról pontra haladva végezned minden feladatoddal és nyugodtan adhatod át magad az esti pihenésnek. Legközelebb nem érdemes egyszerre ennyi feladatot magadra vállalnod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmin dolgozol a hét második felében, melyhez egy minimális szemléletmód-váltásra van szükséged. Ez azonban igen csak nehezedre esik, hisz egy, már kiforrott személyiségnek gondolod magad, aki elég nehezen adja fel az elveit, kivéve ha valaki megdönthetetlen észérvekkel támasztja alá mondanivalóját. Most azonban ideje ebből lejjebb adnod, hisz ha nem ugrod át a gátat, akkor bizony soha nem érsz majd át a másik oldalra. Csak most az egyszer, aztán lehetsz ismét az az ember, aki nem enged a huszonegyből!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, a hét második felére kezd körülötted eluralkodni a feszültség, melyet igen nehezen tolerálsz. Nem vagy ugyanis hozzászokva ahhoz, hogy egy konfliktushelyzet ennyire bárki fejére nőjjön. Mivel azonban rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, illetve úgy érzed, muszáj lesz valamit kezdened az egésszel, épp ezért vedd a kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, próbáld visszafordítani a helyzetet és a pozitív irányba terelni a vitás feleket. Hálásak lesznek azért, hogy segítettél nekik rendezni az eldurvuló szituációt. Büszke lehetsz magadra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Megnyugtat a tudat, hogy a párod minden döntésedben támogat, az, hogy végre találtál valakit, aki nemcsak fizikailag tud a társad lenni, hanem lelkileg is abszolút egy hullámhosszon vagytok, ez pedig nagy boldogsággal és elégedettséggel tölt el. Igyekezzetek tehát minél több időt együtt tölteni, szervezzetek programokat kettesben, beszélgessetek, kerüljetek közelebb egymáshoz, hisz a kapcsolatotok igyekvő szakaszában mi mást is tehetnétek? Legyetek boldogok!

NYILAS (november 23-december 21)

Kicsit döcögősnek érzed a hét második felét, valahogy az időt is két kézzel kell előre tolnod, szerencsére azonban nem áll a fejed felett a felettesed, így akármikor megpihenhetsz. Vigyázz azonban, ne használd ki ezt a fajta rugalmasságot, a túlzásba vitt lazaságnak ugyanis előbb-utóbb lógás lehet az eredménye, épp ezért ne hagyd figyelmen kívül azt a tényezőt, hogy bárki bármit számon kérhet rajtad, tehát ne csak imitáld a munkát, valamit muszáj elvégezned a rád bízott feladatok közül. Ne aggódj, ez a nap sem tart örökké, utána pedig azt csinálhatsz, amit csak akarsz!

BAK (december 22-január 20)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit egyelőre sehogyan sem tudsz letenni, bárhogy is szeretnél. Ezen felül teljesen rátelepszik a hangulatodra az, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak folyamatosan, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azzal sürgetnek, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz azonban senkivel, nem járnak a cipődben, te pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb legyen és le tudd tenni végre a terhet. Hagyj hátra mindenkit és úgy csináld, ahogy jónak látod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Miközben azzal foglalkozol, hogy mások mit gondolnak a kimondott szavaidról, a cselekedeteidről, azzal, hogy mi a környezeted rólad alkotott véleménye, elfelejted azt, hogy hogyan kell önazonosnak maradni, hogy miként kell felvállalnod a véleményedet. Amennyiben azonban folyamatosan másoknak igyekszel megfelelni, ahelyett, hogy felszabadultan élnéd az életedet, tulajdonképp belegabalyodsz a saját ügyeidbe. Ideje tehát kizárnod tehát a külvilágot és megpróbálnod úgy kiteljesedni, hogy közben nem az jár az eszedben, ki és mit szól hozzá. Hidd el, tiszta haszonnal jár majd!

HALAK (február 20-március 20)

Akkora lendülettel dolgozol a hét második felében, hogy a többiek csak ámulnak, mindenki ugyanis az előtte álló hétvégét tervezi, te azonban ezer fokon pörögve csinálod a feladataidat, mi több arra is van lehetőséged, hogy másoknak segíts. Igazán nagy előnyre tehetsz ugyan szert azzal, hogy egyre gyorsabb tempóban haladsz, ám azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy amennyiben kapkodva csinálod a dolgokat, könnyen lehet, hogy később újra visszaköszönnek majd. Épp ezért próbálj kicsit lassítani annak érdekében, hogy minden valóban tökéletes legyen. Segíteni pedig csak akkor segíts, ha valóban jut rá időd és energiád!