JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Megmutatjuk az összes eddigi James Bondot – ő lesz a következő?

James Bond montázs Forrás: A kép alapja: Greg Williams / Eon Productions és Aldara Zarraoa / Getty Images
Állítólag már hivatalosan is felajánlották a szerepet Aaron Taylor-Johnsonnak. Valóban ő a legjobb választás? És kiket követhet?

Kevés olyan népszerű és nagy múltra visszatekintő karaktere van a filmtörténetnek, mint amilyen James Bond. A titkosügynököt 1953-ban alkotta meg Ian Fleming brit író, és a 007-es története nagyon hamar megihlette a filmeseket is. Már egy évvel később tévében láthatták hőstetteit a nézők, ám azt az alkotást nem tekintik „hivatalos’ Bond-filmnek, ahogy azt a két későbbit sem, amelyek nem az EON Productions gondozásában készültek el. A hivatalos kánont tekintve hat, összesen viszont nyolc színész játszotta el eddig a szuperkémet. Mindannyiuk hozzátett valami egyedit, így nem csoda, ha minden rajongónak más az IGAZI James Bond.

Amióta Daniel Craig is letette a lantot, folyamatosak a találgatások arról, hogy ki követheti a szerepben, a legfrissebb hírek szerint pedig állítólag már hivatalosan is felajánlották a melót Aaron Taylor-Johnsonnak. A 33 éves angol sztár legújabb filmje, a Kraven, a vadász a tervek szerint idén nyáron érkezik a mozikba, legutóbb pedig a Gyilkos járatban, a King’s Man: A kezdetekben, sőt a Marvel-moziverzum Higanyszálaként is láthattuk.

Nézzük, kiket követhet a 007-es szmokingjában, és milyen nevek merültek még fel. Ha megnézted a galériát, alul szavazhatsz is:

Szerinted ki lenne a legjobb James Bond?
Aaron Taylor-Johnson
Idris Elba
Henry Cavill
Tom Hardy
James Norton
Richard Madden
Andrew Garfield
Jacob Elordi
Valaki más

Az InStyle Men írása.