7 ajándékötlet sportos ismerősöknek: hasznos dolgok, amikkel jelzed, figyelsz rájuk!

Borítókép: 7 ajándékötlet sportos ismerősöknek: hasznos dolgok, amikkel jelzed, figyelsz rájuk! Forrás: Pexels/Jeshoots.com
Az ünnepi időszak egyik legnagyobb kihívása az ajándékok utáni rohangálás. Ám, ha egy sportos ismerősödet szeretnéd meglepni valami apró, de hasznos figyelmességgel, akkor talán nincs is olyan nehéz dolgod, mivel a lehetőségeknek maximum a képzeleted és a pénztárcád szab határt.

Még csak december eleje van, de már kezd az idegeidre menni az ajándékok utáni keresgélés? Nem csoda, hiszen egy jó meglepetés kreatív, ötletes, mégis pénztárcabarát, és praktikus, így gyakran okoz fejtörést a megfelelő tárgy kiválasztása, ám, ha a célszemély hobbisportoló, akkor nyert ügyed van! Az alábbi tippek között ugyanis garantáltan megtalálod a hiányzó láncszemet, aminek nagyon fog örülni a megajándékozott!

Nem kell méregdrága technikai kütyükre gondolni, egy aktív életmódot folytató hozzátartozót ugyanis bármennyire is hihetetlen, de tényleg nagyon könnyen lehet megörvendeztetni, pláne hasznos ajándékkal, amiről ráadásul majd minden használat során te jutsz az eszébe!

Újra itt a JOY-napok december 7-10. között, most Xmas special kínálattal! Tökéletes alkalom a karácsonyi ajándékok beszerzésére! Sportos meglepetésekhez a FitCollage Store vagy a Hervis kuponjait ajánljuk!

Fejlámpa: Ha az ismerősöd fut, akkor az egyik legtutibb ajándékötlet egy jó minőségű fejlámpa, amit ráadásul nemcsak futáshoz, hanem például esti kutyasétáltatáshoz, vagy nyáron a kempingezéshez is tud majd használni. De a fejlámpa azért is szuper ötlet, mert ezzel a gondoskodásodat is ki tudod számára fejezni, ugyanis télen, a korai sötétedés miatt a láthatóság különösen fontos biztonsági szempont minden futó számára!

Okosóra: Ha belefér a családi költségvetésbe egy értékesebb ajándék, ráadásul közeli hozzátartozóról van szó, akkor egy okos sportórával nem nyúlhatsz mellé! A legtöbb modell akár egész nap is viselhető, elegáns, és praktikus, hiszen nyomon követi a lépésszámot, a pulzus adatokat, és az edzéseket, valamint az elégetett kalóriákat is lehet vele naplózni.

Forrás: Pexels/Pixabay

Teljesítménydiagnosztikai állapotfelmérés: Sokan maguktól nem mennének el egy átfogó szűrésre, pedig mindenkinek ajánlott egy profi sportlabort felkeresni, aki állóképességi, vagy bármilyen erőfejlesztéssel kapcsolatos sportot űz. Egy ilyen teljeskörű felmérés során pontos képet kaphat az egyén például a pulzus tartományairól, de a kardiológiai állapotáról is.

Kézi kulacs: A hosszabb futások elengedhetetlen kelléke, amire az évszaktól függetlenül egy futónak egy óra feletti edzések során mindig szüksége van. Olyan tárgy, ami ráadásul tipikusan fogyóeszköz, így mindig jókor érkezik belőle egy pótlás, hiszen könnyedén elhagyható, de idővel a tartóssága is kophat.

Masszázs ajándékkártya: Minden hobbi sportolónak jár egy kis kényeztetés, és egy frissítő masszázsra egyébként is mindenkinek szüksége van, aki dolgozik, házimunkát végez, vagy épp rendszeresen jógázik! Egyszóval egy ajándék masszázs csak nyerő ötlet lehet!

Forrás: Pexels /Cristian Villanueva

Speciális technikai kompressziós zokni: Ezek a stratégiai kialakítású sportzoknik a lábfej anatómiájához tervezetten készülnek, és különleges tudásuk, hogy segítenek serkenteni a vérkeringést, így csökkenteni az izomlázat, valamint hozzájárulnak a megterhelő edzések utáni gyorsabb regenerációhoz. Csak egy pontos lábméretre lesz szükséged a tuti meglepetéshez, ráadásul a legtöbb ilyen típusú zokni vidám színekben kapható!

Masszázspisztoly: A profi sportolók körében már évek óta hódítanak olyan bizonyos regenerációt elősegítő eszközök, mint a masszázslabda, a henger, vagy épp a masszázspisztoly. Már a legtöbb hipermarketben is kaphatók ezek a speciális lökésterápiát biztosító eszközök, amik segítenek az izomfájdalmakat enyhíteni, és serkentik a keringést, tehát minden sportolónak jól jön egy ilyen a háznál.

Galériánkban mutatjuk, mik a 2023-as karácsony dekortrendjei! Ezek is tökéletes ajándékok lehetnek!

Szerezd be a kuponokat, ahogy Neked tetszik: vedd meg a magazint vagy tölts le a kuponokat az appban!