Ezeknek a sportoknak köszönheti csodás alakját a királyi fenség

Borítókép: Ezeknek a sportoknak köszönheti csodás alakját a királyi fenség Forrás: Getty Images
Kate Middleton, minden bizonnyal az egyik legsportosabb királyi családtag.

A cambridge-i hercegné mindig is imádta a sportokat. Tagja volt az iskolai tenisz csapatnak, remekelt az atlétikai versenyszámokban, szeretett röplabdázni és a St-Andrews-i iskolai évek alatt kimagasló szinten gyeplabdázott. Nem esik nehezére ma sem, ha egy jótékonysági rendezvényen be kell szállnia egy pingpong, vagy röplabda meccsbe, illetve ha épp őt kérik fel egy golf rendezvényen az első ütés elvégzésére.

A háromgyermekes édesanya feszes munkarend mellett él. A most 8 éves György, a 6 éves Sarolta és a 3 éves Lajos körüli teendők elvégzéséhez csupán csak egy dadus áll a rendelkezésére: Kate nem is szeretett volna több dadust, mondván a gyerekek mellett ő bizony aktívan szeretne jelen lenni. A hercegnének így nagy kihívás a sportot is beiktatni a mindennapjaiba. De megoldja! A hírek szerint rendszeresen vesz tenisz leckéket és ha megtehetik, a férjével Vilmos herceggel vitorláznak.

Mindig karcsú alakját persze a géneknek is köszönheti, de hogy sportokat kedvelő személyiségét milyen tevékenységek formálják?

Galériánkból kiderül.