7 trükk, amit Katalin hercegné gyakran bevet, hogy jobban ragyogjon, mint a hollywoodi csillagok

Borítókép: 7 trükk, amit Katalin hercegné gyakran bevet, hogy jobban ragyogjon, mint a hollywoodi csillagok Forrás: Getty Images
Ezeket a smink- és öltözködési tippeket tartja szem előtt. A Joy.hu cikke.

Katalin hercegné stílusa elegáns, visszafogott és klasszikus, így minden olyan nőnek szuper inspirációként szolgálhat, aki szeret elegánsan és időtállóan öltözködni. Katalin gyakran visel hosszú kabátokat, magas sarkú cipőket és olyan darabokat, amik hangsúlyozzák karcsú alakját. Legtöbbször visszafogott színeket választ, mint a kék, a szürke, a barna, a fekete és a fehér, nyáron viszont ő sem veti meg a vidámabb színskálát.

Katalin hercegné odavan az egyszerű, letisztult darabokért, a klasszikus blúzokért és nadrágokért, de a hivatalos megjelenések meg is követelik tőle, hogy mindig csinosan, a protokollra odafigyelve jelenjen meg a kamerák és a közönség előtt. Vilmos felesége szereti a divatot, de nem követi az aktuális trendeket, inkább az előírásokat és a testalkatát veszi figyelembe, amikor egy-egy darabot megvásárol vagy elkészíttet. Emellett van néhány trükkje, amit szeret bevetni, hogy mindig top formában mutatkozhasson. Lássuk, melyek ezek!

Kattints a galériára!

Forrás

És ezt olvastad már?