Így szoktasd rá magad a reggeli futásra: 11 tipp

Borítókép: Így szoktasd rá magad a reggeli futásra: 11 tipp
A reggeli futóedzések egész napra feltöltenek! Oké, ez világos, de képtelen vagy felkelni korábban csak ezért? Segítünk!

1. A reggel menő! A színek, a zajok, az ébredező város hangulata! Ezt az éjjeli baglyoknak üzenjük, akik el sem tudják képzelni, hogy reggel 7 előtt kinyissák a szemüket. Már egy-két alkalom után menthetetlenül rá lehet kapni a korán kelés ízére!


2. Állítsd be az ébresztőt 10–20 perccel előbbre, mint amikor fel akarsz kelni. Mindannyiunknak szükségünk van egy kis átmenetre
az álom és az ébrenlét között.

10. Tudd, hogy mi a következő lépés. A legegyszerűbb, ha mobilalkalmazás segítségével állítod össze az edzéstervedet, de személyi edző, egy jó futómagazin vagy simán az önismereted is segíthet. Beszéld meg magaddal, hogy mennyit akarsz futni másnap és a következő héten, és soha, soha ne tűzz ki irreális célokat.

11. Ha nem sikerül, lépj tovább! Ha egyik nap egyszerűen képtelen vagy felkelni, ha fáj a fejed vagy nem sikerül olyan gyorsan futnod, mint szeretnéd, ne add fel! Legközelebb meglepetést okozhatsz magadnak. forrás:
fitsugar.com, shine.yahoo.com, active.com fotó: Pinterest, Éva magazin / Europress