5 nőcis ajándékötlet anyák napjára

Borítókép: 5 nőcis ajándékötlet anyák napjára Forrás: Getty Images
Közeleg az Anyák Napja és te még nem vettél semmit édesanyádnak, mert nincs ötleted? Vásárolj neki valami igazán nőcis dolgot! Következő tippjeink között biztosan megtalálod, aminek ő is biztosan örülne.

Vannak, akik anyák napján virágcsokorral köszöntik az édesanyjukat, mások valamilyen együttes élményt ajándékoznak, de olyan is akad, aki sajátkezűleg készít meglepetést. Ha te egyik csoporthoz sem tartozol, de még fogalmad sincs, mit ajándékozz, tippjeink neked szólnak! És tudjuk, hogy anyák napja hagyományosan május első vasárnapján van, de a nagyobb ajándékokkal mindenképpen érdemes megvárni a JOY-Napokat!

Ne feledd, május 18-21. között ismét itt a JOY-NAPOK! Spórolj velünk, válogass a több száz kupon között és vásárolj akár 60%-os kedvezménnyel! Szerezd be a kiszemelt kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinban, vagy töltsd le a JOY Hungary App-ot, ahol többek között a Marionnaud kuponjai is elérhetők, melyek segítségével kedvezményesen szerezheted be a legjobb szépségápolási termékeket, parfümöket édesanyádnak és akár magadnak is! A részletekért KATTINTS IDE!

Következzen hát 5 nőcis ajándéktippünk, amelyekkel garantáltan leveheted a lábáról az édesanyádat és a nagymamádat is!

Szerezd be a JOY-NAPOK kuponcsomagot!

A magazin kapható az újságárusoknál, vagy rendeld meg a digitális kiadványt ITT! A kuponcsomagot pedig a JOY HUNGARY applikációban is megvásárolhatod.