A józan szeretkezés sokáig rémálom volt számomra

nő,szomorúság
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Mindenkinek jól eshet egy-két pohár lazító ital, mielőtt a kedvesével ágyba bújik: de mi van akkor, ha valaki szárazon az érintést sem bírja elviselni? Edina története következik.

Rémlik, ahogy az orvos fölém hajolt. Homályos volt a világ, öklendeztem a rosszulléttől, lüktetett a fejem. Kényszerítettem magam, hogy nyitva tartsam a szemem, pedig csak egyet akartam: aludni. Az orvos gyengéden rázogatott. Mennyit ivott ma este, kérdezte. Nem emlékszem, válaszoltam erőtlenül. A férjem hangja mintha egy másik galaxisból érkezett volna: öt vagy hat koktélt, doktor úr. De ez máskor is előfordult, és sosem ájult el tőle. És bevett mellé valamit? Mit vett volna be, kérdezett vissza a férjem értetlenül. Ráztam a fejem, semmit, akartam mondani, de mintha vattát tömtek volna a számba. Pedig három szem Frontint vettem be délután, mielőtt szülinapot ünnepelni indultunk volna, mert tudtam, hogy a férjem le akar majd feküdni velem.

Sok nő iszik szex előtt, mert azt állítja, magabiztosabbnak, lazábbnak érzi magát tőle.

Egy 2009-es amerikai felmérés szerint a nők 14 százaléka rendszeresen fogyaszt alkoholt, mielőtt ágyba bújna valakivel. Én is ebbe a csoportba kerültem, és ezúttal átléptem a határt. A férjem nagyon megdöbbent, amikor bevallottam neki, hogy rendszeresen szedek nyugtatót, mielőtt összebújnánk.

Hat évig voltunk házasok. Eleinte természetes volt, hogy rendszeresen bulizni járunk, fel se tűnt nekem, hogy ital kell a szexhez. De amikor a szociális piálás ideje lejárt, folyamatos késztetést éreztem arra, hogy otthon is tartsak néhány üveg bort, és esténként megigyak néhány pohárral. Amikor a férjem közeledni kezdett, sürgős teendőkre hivatkozva felpattantam, kimentem a konyhába, levettem az üveget a polcról, és nagy kortyokban ittam, amíg teljesen el nem tompultam.

szex,alkoholizmus
forrás: Getty Images

Házasságunk utolsó éveiben a bort nyugtatóval kezdtem kombinálni. Egyre növeltem az adagot, mert az érintés, a meztelenség okozta feszélyezettség nemhogy csökkent, de egyre inkább nőtt. Érdekes módon őt mintha nem zavarta volna, hogy mindig kába vagyok. A piaszagra sem panaszkodott, elhitte, hogy egy-két pohárkával iszom naponta. Ma már csodálkozom a vakságán. Ennyire nem érdekeltem? Vagy csak homokba dugta a fejét?

A túladagolás után azonban megváltozott. Gyanakvóvá vált. Követelni kezdte, hogy ne igyak egy kortyot se, a nyugtatókról hallani sem akart. Ekkor cseréltem a bort vodkára. A Frontinról egy ideig leálltam, de annyira feszélyezett a testemen mozgó teste, hogy titokban ismét felirattam. Egy este váratlanul kifogyott a vodka, és én elfelejtettem pótolni. Amikor bebújt mellém az ágyba, ahol – kivételesen – józanul olvastam, kirázott a hideg. A mellemre tette a kezét. Fogalmam se volt, mit csináljak. Engedelmesen hanyatt feküdtem, a testem tiltakozott minden ellen, ami ezután következik. Keményen koncentráltam, de amikor a lábam közé akart csusszanni, nem bírtam tovább, és felpattantam. Pisilni kell, hebegtem, a hangom olyan könyörgő volt, mint egy hároméves kisgyereké, az arcomra volt írva a kétségbeesés, és igen, az undor. Soha nem fogom elfelejteni a döbbent és csalódott tekintetét.

Néhány hónap múlva szétköltöztünk. Egy cseppet sem lepődtem meg, sőt, valójában megkönnyebbültem. Három éve élek egyedül, sokáig nem feküdtem le senkivel. Elmentem egy rehabilitációra, és meglepően könnyen leálltam a szerekről, abbahagytam az italt, eldobtam a tablettákat. Nyilvánvalóvá vált, amit addig is sejtettem, hogy kizárólag a férjemmel való szex ellen védekeztem velük.

Olvasd el ezt is!

Aztán megismertem Rolit. Nála türelmesebb embert nem hordott még hátán a föld. Kivárta, amíg készen állok a szexuális együttlétre, mert szilárdan elhatároztam: száraz maradok, többet egy kortyot nem iszom, egy tablettát nem nyelek le, bármi történik is. Egy szállodai szobában történt meg először. Ez volt az első alkalom az életemben, hogy egy férfié lettem úgy, hogy nem egy kocsmából jöttünk, vagy nem támadtam le azonnal a minibárt. Az első pillanatokban bepánikoltam, de Roli meg tudott nyugtatni. Működtem. Szárazon is, úgy, hogy nem lent maradtam száraz.

Azóta boldogan tapasztalom, hogy minél közelebb kerülünk egymáshoz, egyre jobban vágyakozom rá. Roli rengeteget foglalkozik a testemmel, amit a férjem sosem tett meg, megkérdezi, hogy mi az, amit élvezek, és mire nincs szükségem.

Az orgazmusig még nem jutottam el, de jó úton haladok. Addig is elkortyolom a kávét és megeszem a fánkot, amit minden alkalom után ágyba hoz nekem, hogy még boldogabbá tegyen. A vodka pedig már eszembe sem jut.


Nézd meg ezt a galériát is:

Nézd meg a galériánkat>9 kép
Észvesztő szex menstruáció alatt is – 9 tipp
Tovább olvasok
A nevelt fiam esküvőjén egyszer csak szembejött az anyja

Mi történik, amikor az édesanya találkozik a nevelőanyával a gyerek esküvőjén? Petra elmeséli.

„Hiányoznak a gyerekek!” – tanárok a digitális oktatásról

Sokat beszéltünk róla, de érdemben nem igazán történt semmi. Aztán beütött a krach, és néhány nap alatt beindult az iskolákban a digitális átállás. Mi szülők, nyögünk. De hogyan élik meg ezt a tanárok?

A pszichoterapeuta tippje szorongás ellen: szerezd vissza a kontrollt apránként!

Kozma-Vízkeleti Dániel pszichoterapeuta segít megérteni, miért érezzük rosszul magunkat a koronavírus-járvány megfékezése érdekében elrendelt korlátozások közepette. Ha megértjük, megoldást is könnyebb találnunk.

10 hét alatt megváltoztathatod a személyiségedet – hogyan és mire jó ez?

Elhitted már bárkinek, aki azt mondta, hogy „meg tudok változni!”? Pedig igaz – még ha csak azoknak sikerül is, akik tényleg akarják. Egy pszichológiai kutatás szerint legalábbis.

Mit olvasson a gyerek? Home office-ból segítenek a könyvesbolti eladók

Imádom a könyvesboltokat, a böngészést a polcokon, belelapozni egy-egy könyvbe, beszippantani az illatát. Sajnos ezekben a koronavírusos hetekben nem térhetek be a kedvenc helyeimre, pedig a kislányommal nagy sebességgel fogyasztjuk a mesekönyveket, muszáj utánpótlást szereznem. Marad a netes rendelés? Igen, de találtam egy ötletes megoldást...

Lelkes reakciók II. Erzsébet beszédére: „Amerikának is ilyen vezetőre lenne szüksége"

II. Erzsébet történelmi beszédet tartott vasárnap este; néhány feedbacket idézünk, amelyekből kiderül, hogy az internet népe milyen lelkesen fogadta a királynő üzenetét a koronavírus-járvány elleni védekezésről.

5 hely Budapesten és környékén, ahová kimenekülhetsz a karanténból

Nekünk van pár kedves helyünk, ahová könnyen és biztonságosan eljuthatunk: kilépünk a lakásból, zsebkendővel fogjuk meg a ház kapuinak kilincseit, már kint is vagyunk a kocsinál, amit biztonságos terepnek tekintünk, be a kocsiba, 10-20 perc gurulás, ki a kocsiból, és már ott is vagyunk a zöldben.

Sajtos nokedli, amit pár forintból kihozol mégis jól laksz vele

A käsespätzle egy osztrák specialitás, ami szinte minden egyes hütte étlapján szerepel. Nagyon laktató fogás, így nem árt valami mozgást beiktatni azután, hogy elfogyasztottad.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem