Vegyél hazait: öt magyar kézműves arckrém

kozmetikum,magyar Forrás: Getty Images
Ha arcápolásról van szó, sokan kitartanak a megszokott kedvenc márkájuk mellett, mások viszont szeretnek kísérletezni, kipróbálni újdonságokat. Nos, az utóbbiaknak a #vegyélhazait Facebook-csoport megkönnyítette a dolgát: jobbnál jobb hidratálókrémeket kínálnak benne a készítőik, jellemzően magyar kisvállalkozások.

Ezek az arckrémek, amennyire lehet, természetes anyagokból készültek és jellemzően házi készítésűek, egyszemélyes vagy családi vállalkozások „boszorkánykonyhájában”. Ráadásul nem is drágábbak ezek a holmik, mint amit a drogériában venne meg az ember.

Nagyon ajánljuk, hogy nézzetek körül a kiadónk nemrég alakult Facebook-csoportjának kínálatában, amely a levő magyar tervezőket, kézműveseket, szolgáltatókat támogatja, akik a koronavírus-járvány miatt nehéz gazdasági helyzetbe kerültek.

vegyélhazait,magyar termékek

Amikor a korlátozások miatt sok magyar kisvállalkozó került nehéz helyzetbe, kiadónk azt a célt tűzte ki, hogy segít nekik abban, hogy folytathassák tevékenységüket továbbra is! Létrehoztunk egy Facebook-csoportot, melyben mindazok az alkotók gyűltek össze, akik különleges termékeket vagy szolgáltatást kínálnak.
A #vegyélhazait csoport már több, mint 240 ezer tagot számlál, telis-tele mindenféle szuper magyar branddel!

Kattintsatok a galériára magyar kisvállalkozások által fejlesztett hidratáló arckrémekért, amelyeket különleges illatuk és csomagolásuk ajándéknak is kiválóan alkalmassá teszi: