A legnépszerűbb hajtrendek, melyek idén tavasszal hódítanak: az old money őrület a frizurákba is belopta magát

Borítókép: A legnépszerűbb hajtrendek, melyek idén tavasszal hódítanak: az old money őrület a frizurákba is belopta magát Forrás: Mike Kemp/Getty Images CoffeeAndMilk
A tavasz a megújulás időszaka. Ilyenkor a természet újraéledésével szeretünk mi is kívül-belül kicsit megújulni, újjáéledni. A külsőleg való megújulásra pedig az egyik legjobb alternatíva, hogy változtassunk a hajviseletünkön, mellyel egy kis izgalmat, változást csempészhetünk a mindennapjainkba. Az alábbiakban összegyűjtöttük 2024 legnépszerűbb tavaszi hajtrendjeit. Reméljük, sikerül egy kis inspirációt nyújtanunk!

A nők számára a hajvágás, frizuraváltás egy valódi megújulás. Nem véletlen, hogy ha öröm, ha bánat ér, sokan fodrászhoz rohannak, hogy ezt a változást a külsőjükbe is becsempésszék. Idén pedig bővelkedni fogunk az izgalmasabbnál izgalmasabb hajtrendekben, hiszen visszatérnek a régi, már-már elfeledett klasszikusok, de emellett rengeteg újdonság is vár ránk. Így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb alternatívát.

Forrás: CoffeeAndMilk/Getty Images

Hódít az old money stílus

Nagy kedvencem, az old money stílus, egyre nagyobb teret hódít, így nem csoda, hogy idén már a frizuratrendekben is visszaköszön. Ez természetesen nem véletlen, hiszen ez a trend egy olyan letisztult, örök divatot képvisel, melybe egyrészt érdemes fektetni, másrészt csak úgy sugallja az eleganciát viselőjéről. Ami a hajtrendeket illeti, jellemző a letisztult, fényes, kissé hullámos haj, mely tökéletesen tükrözi az old money stílus világát.

Nézzük is 2024 tavaszának legnépszerűbb hajtrendjeit!