2024 legjobb frizuratrendjei: a természetesség és a nőies formák fognak hódítani

Borítókép: 2024 legjobb frizuratrendjei: a természetesség és a nőies formák fognak hódítani Forrás: Victor Dyomin/ Getty Images
2024-es frizuradivat nem csupán nagyon izgalmas, de roppant nőies is lesz, telis-tele újdonságokkal, amelyek mellett a régi klasszikusok is fel-fel tűnnek. Az alábbiakban elhoztuk 2024 frizuratrendjeit.

Előtérben a nőiesség

Idén, a klasszikus vonalnak köszönhetően, visszatérnek a kifejezetten nőies, kifinomult, letisztult fazonok, melyeknek célja a nőies harmónia sugárzása, és annak teljes megélése. A cél maga a nőiesség sugárzása, tündöklése, így nem csoda, hogy ezen trendek minden törekvésükkel azon lesznek, hogy akár csak egy aprócska részlettel, de igyekezzenek még kifinomultabbá, vonzóbbá tenni a megjelenést.

Eláruljuk, hogy mindenféle kiegészítőt – legyen szó hajpántról, masniról – érdemes lesz viselni, ugyanis idén ezek fénykorukat élik.

Forrás: Pixabay/ Pexels

A lezser fazonokat kedvelők sem panaszkodhatnak

Annak ellenére, hogy a nőiesség az elsőszámú fókusz az idei trendekben, a lezser fazonok kedvelői sem bánkódhatnak, ugyanis a bob és a pixie a következő években is hatalmas sikernek fog örvendeni. Valljuk be, ez nem csoda, a rövid fazonok valóban elképesztő szexik tudnak lenni, ha az ember tudja őket viselni.

Ezentúl a réteges hajvágás továbbra is elképesztő népszerűségnek fog örvendeni, hiszen tartást ad a hajnak és sikkesé teszi viselőjét.

Ezentúl továbbra is divatban maradnak azok a fazonok, melyek a természetesség jegyében születtek. Gondolok itt az egyenes vagy éppen a természetesen hullámos hajra. Azonban a természetesség térhódítása a hajfestésben is vissza fog köszönni, ugyanis a kifinomult, természetes árnyalatok kerülnek az előtérbe.

Galériánkban mutatjuk, milyen frizurák hódítanak 2024-ben!