JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

A nyár legnőiesebb frizurái rövid, vékonyszálú hajból: hajvágások, amik mindenkinek jól állnak

Borítókép: A nyár legnőiesebb frizurái rövid, vékonyszálú hajból: hajvágások, amik mindenkinek jól állnak Forrás: Getty Images
Nőként bizony nehéz az élet vékonyszálú hajjal. Valószínűleg mindig vágyakozva tekintünk dús, gyönyörű hajkoronával megáldott nőtársainkra, magunkban summázva azt, hogy nekünk soha nem lesz olyan gyönyörű a hajunk. Azonban azt sokan nem tudják, hogy megfelelő vágással, formázással és az arcunkhoz illő frizurával bizony könnyedén elérhetjük álmaink hajkoronáját. Az alábbiakban ezekre a frizurákra hoztunk néhány inspirációt.

A vékonyszálú hajjal bizony nem egyszerű, hiszen nem dús, lelapul, és általában sehogy sem áll - legalábbis a haj tulajdonosa így érzi. De még akkor se keseredj el, ha ilyen típusú hajjal áldott meg a sors, mivel van megoldás! Ugyanis csak egy jól megválasztott frizura kérdése, és máris olyan hajkoronád lesz, mintha természetesen vastag szálú hajad lenne. Az alábbiakban összegyűjtöttünk olyan frizurákat, melyek segítségével nem csak sokkal dúsabbnak fog tűnni a hajad, de a megjelenésed is sokkal magabiztosabb lesz.

Vékony szálú haj - na de mi a probléma?

A vékonyszálú hajjal számtalan kellemetlenség jár. Elsősorban az, hogy lelapul, könnyedén feltöltődik és égnek áll, és sokszor egyszerűen bármit teszünk vele, sehogy sem áll. Ha ezt szeretnéd elkerülni, ezentúl vigyázni kell rá, hogy mosásnál ne törjenek el a hajszálaid, mivel egy bizonyos hosszúság elérése után, a szálak nagyon elvékonyodnak, ennek értelmében pedig könnyen el is törnek. Természetesen vannak speciálisan erre a hajtípusra kifejlesztett samponok és balzsamok, melyek ugyan valóban nyújtanak időleges megoldást, de a problémát egészégben nem orvosolják.

Forrás: Getty Images
Nagyon idegesítő lehet a lelapuló, vékonyszálú haj.

Van megoldás a vékonyszálú haj feltámasztására!

Akár genetikailag vékonyszálú hajat örököltél, akár valamilyen hormonális változás hatására módosult a hajszerkezeted, bizony frusztráló lehet, hogy jóformán semmit sem tudsz kezdeni a hajaddal. Ám ahhoz, hogy a problémád megszűnjőn mindössze egy jó szakemberre, és egy jól megválasztott frizurára lesz szükséged. Ugyanis sok fazon már a vágási technikából eredendően is sokkal dúsabbnak mutatja a hajkoronádat és olyan tartást ad a tincseknek, amely által nagyon könnyen kezelhetőek lesznek.

Az alábbi galériában összegyűjtöttük a kedvenc frizura ötleteinket, melyek garantáltan tökéletes megjelenést fognak kölcsönözni vékonyszálú tincseidnek: