Sophia Loren bevállalta: ősz hajjal posztolt képet az Instagramon

Borítókép: Sophia Loren bevállalta: ősz hajjal posztolt képet az Instagramon Forrás: 1961 - The LIFE Picture Collection via Getty Images
Sophia Loren közismerten igen hiú díva, aki mindig kifogástalan frizurával és stylinggal jelenik meg a nyilvánosság előtt. Most azoban egy filmszerepe kedvéért felvállalta megőszült haját.

Blikkfang nélkül a leghétköznapibb fehér pamutpólóban is nemes, erőt sugárzó a tartása, ami csak a legeredetibb nőkről mondható el. Sophia Lorenhez hasonló kaliberű stílusikont, vagy aki hozzá hasonló hatású ikonná nőhetné ki magát, viszont nem tudunk említeni.

A 86 éves olasz díva közel 60 évvel ezelőtt vette át első Oscar-díját az Egy asszony meg a lánya című filmben nyújtott alakításáért, amit még számos jelentős elismerés és kritika követett az évek során. Igen, kritika. Méghozzá a szépségét illetően.

Forrás: Archivio Cameraphoto Epoche/Getty Images
Velence, 1955

„Túl hosszúkás az orra…” „Vastag a szája…”, és hosszan tudná folytatni a sort, hogy még mennyi részlet nem tetszett rajta a rendezőknek, akik plasztikai beavatkozásra akarták erőltetni a korszakalkotó színésznőt, Sophia Lorent, akit viszont bármennyire is próbáltak, nem tudtak elbizonytalanítani a férfiak - nevetségesen hangzik, de igaz, saját maga nyilatkozta a The Hollywood Reporter magazinnak.

Most azonban kivételt tett, és változtatott a külsején, ősz hajra váltott az Előttem az élet (La vita davanti a sé) című olasz alkotás kedvéért, amit fia, Edoardo Ponti írt és rendezett.

Nézd meg a fotót és tudj meg többet a filmről az instyle.hu oldalra kattintva!