Éva Konyha videó #8: Zöldborsófőzelék gluténmentes változatban!

Borítókép: Éva Konyha videó #8: Zöldborsófőzelék gluténmentes változatban!
Kósa Ákos szerint a zöldborsófőzelékbe nem feltétlenül kell liszt – paprika viszont igen, nem is kevés! Nézd meg a videót:

Elindult az Éva Konyha videócsatorna, amelyben Kósa Ákos bemutatja saját alkalomhoz illő, mégis különleges receptjeit az Electrolux konyhájában.

Iratkozz fel, nézd meg a videókat és kövesd a praktikus instrukciókataz Éva magazin első receptvideókat tartalmazó youtube-csatornájában!

Kósa Ákos most zöldborsófőzeléket főz. Méghozzá gluténmentes változatban, liszt nélkül!Próbáld ki te is!

Készítette az Éva magazin
Konyhatündér: Kósa Ákos
Gyártásvezető: Glaser Eszter
Asszisztens: Szabó Róbert
Videó: www.emforen.hu
A forgatás helyszínét az Electrolux biztosította.​

Hozzávalók:
500 g fagyasztott borsó
1 evőkanál zsiradék
1 nagy fej hagyma
150 g füstölt kolbász
só, bors, pirospaprika
200 ml tejföl
200 ml víz