Tőkehalas burrito
Ha unjátok a panírozott halrudacskát, íme egy kis mexikói halas különlegesség.
Előkészítési idő: 15 perc
Sütési idő: 6 perc
Hozzávalók (2 főre):
•2 szelet tőkehalfilé
•cayenne bors
•hagyma
•1 deci daraboltparadicsom-konzerv
•fejes saláta
•paradicsom
• paprika
•1 kisebb gerezd fokhagyma
•liszt
•tojás és zsemlemorzsa a panírhoz
•tortillalap
1. Panírozd be a halszeleteket: először forgasd Cayenne-borsos lisztbe, majd felvert tojásba, végül pedig zsemlemorzsába. Ezután süsd meg olajban.
2. A salsához keverd össze a daraboltparadicsom-konzervetaz apróra vágott hagymával és azúzott fokhagymával.
Az Éva Konyha november közepéig kapható! Katt a linkre egy kis ízelítőért.
3.Atortillalapokat kend meg paradicsomsalsával, majd töltsd meg fejessaláta-levelekkel, felcsíkozott zöldségekkel és a halszeletekkel.
4.Csavard fel a tortillalapokat, és fogyaszd melegen.
Szöveg és fotó: Studer-Tüske Veronika