Éva Konyha videó #4: Tonhalkrém reggelire is

Elindult az Éva Konyha videócsatorna, amelyben Kósa Ákos bemutatja saját alkalomhoz illő, mégis különleges receptjeit az Electrolux konyhájában.
Nézd meg a videókat és kövesd a praktikus instrukciókataz Éva magazin első receptvideókat tartalmazó youtube-csatornájában!
Ákos ezúttal egyszerű tonhalkrémet készít. Bevallása szerint érdemes akár 4-5 konzerv tonhalat is felhasználni egyszerre, mert úgyis nagyon gyorsan fogy.
Nézzétek meg a videót!A cikkben lejjebb görgetve a receptet el is olvashatjátok.
Készítette az Éva magazin
Séf: Kósa Ákos
Gyártásvezető: Glaser Eszter
Videó: www.emforen.hu
A forgatás helyszínét az Electrolux biztosította.
Hozzávalók a tonhalkrémhez
5 db konzerv tonhal, saját levében, illetve olívaolajban
1-1 fej kaliforniai paprika
1 csomag angol zeller
1 evőkanál mustár
1/2 szár póréhagyma
1 csomag újhagyma
1 citrom leve
Elkészítés:
1. Mosd meg a zöldségeket.
2. A tonhalkonzervek levét öntsd ki (ezt még a későbbiekben használhatod, ha a krém túl száraz), majd a tonhalat tedd egy tálba.
3.A paprikát, hagymát (zöld részével együtt) és a zellert darabold apróra.
4. Snidlinggel szórd meg, sóval borssal, mustárral és cirtom levével ízesítsd, majd jó alaposan keverd össze.
5. Hagyd állni akár órákra, hogy az ízek mégjobban összeérjenek.