JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Sosem találnád ki, hogy mit jelent, ha álmodban vizet látsz

Borítókép: Sosem találnád ki, hogy mit jelent, ha álmodban vizet látsz Forrás: Adobe Stock
Álmodtál már valaha vízről, és elgondolkodtál azon, hogy mit jelenthet? A Joy.hu cikke

A víz a tudatalattit, valamint az életet, a halált, az újjászületést és a megújulást jelképezi. Akár arról álmodsz, hogy medencében, víz alatt vagy az óceánban vagy, az álmod jelentéssel bíz, szakértők pedig azt is elárulják, hogy pontosan mit jelent mindez.

Jelentés a vízzel kapcsolatos álmok mögött

Álmainkat gyakran járja át a víz, amelynek sokféle jelentése lehet. Ami mindegyiket összeköti, az a lelkiállapotunk ábrázolása. Mindannyian megértjük a víz szükségességét. Valójában a puszta túlélésünk függ tőle. De életünk megéléséhez is létfontosságú, a testünk és ruháink mosásától kezdve egészen az általunk elfogyasztott étel előállításáig. De mit jelent egy ilyen értékes elem, amikor megjelenik az álmainkban?

Ha a vízre gondolunk, a tisztaság jut először eszünkbe. A Psychic Library szerint a vízzel kapcsolatos álmok szimbolikája magában foglalhatja az életet, a halált, a változást, az újjászületést és a megújulást. A vízzel kapcsolatos álmok jelentésének leírásában a kontextus döntő fontosságú. Fontos, hogy az ilyen álmok elemzésekor figyelembe vegyük, hogy milyen típusú vízképződmény vesz körül bennünket; uszoda, tó, óceán vagy akár fürdő?

Ebben a cikkben elmélyedünk ezeknek az álmoknak a különböző változataiban, és megfejtjük, hogy mit jelenthetnek az életedre nézve.

Katt a galériára és derítsd ki, mit jelent, ha vízzel álmodsz:

És azt tudtad, hogy mit jelent, ha álmodban elkésel valahonnan?