5 szokás, ami miatt kevésbé tűnsz vonzónak - sürgősen változtass rajtuk

Borítókép: 5 szokás, ami miatt kevésbé tűnsz vonzónak - sürgősen változtass rajtuk Forrás: GettyImages
A vicces az, hogy sokan elfelejtenek egy fontos tényt, amikor megpróbálnak vonzóbbnak látszani: ami belül van, az tükröződik kívülre. A Joy.hu cikke

Függetlenül attól, hogyan nézünk ki kívülről, a személyiségünk mindig át fog ragyogni.

Sok esetben, amikor arra gondolunk, hogy vonzóak vagyunk, csak a külső megjelenést vesszük számításba. Mintha ez határozná meg, hogy mennyire vagyunk képesek vonzani másokat. Figyelmen kívül hagyjuk a viselkedésünket, személyiségünket, ami még nagyobb hatással van arra, hogy mások milyennek látnak minket.

Érdemes szem előtt tartani, hogy a személyes energiánk megnyilvánulása hatással van minden kapcsolatunkra. Vonzhatunk optimista és pozitív embereket vagy pesszimistákat. Minden attól függ, hogy mi van bennünk.

Lehetsz a legszebb ember a szobában, mégis taszíthatsz másokat. Ha a belső szépségről van szó, ezek a szokások megakadályozhatják, hogy vonzónak lássanak mások:

Állandó versengés

Persze jó néha versenyezni, de nem szükséges mindig mindenben a legjobbnak lenni. Sőt, idegesítő is lehet. Senki sem akar olyan emberrel lenni, aki állandóan mások kárára keresi az elismerést.

Bunkóság

Nyilvánvaló, hogy az emberek nem szeretik azt, aki goromba. Sokan azonban úgy gondolják, hogy a durvasággal kitűnni menő. A valóságban senki sem kedveli azt, aki tiszteletlen és bármit hajlandó megtenni azért, hogy észrevegyék.

Katt a galériára a folytatásért:

Ezt a 7 tulajdonságot mindenki vonzónak találja: