Borítókép: Pornófüggő lett a férjem - és ezt csakis magamnak köszönhetem Forrás: Getty Images (Marcos Calvo)

Pornófüggő lett a férjem - és ezt csakis magamnak köszönhetem

Klári kendőzetlenül mesélt a házasságáról. Azt mondja azért, mert reméli, hogy így - ha a sajátját nem is - legalább egy olvasó házasságát megmentheti a csődtől. Úgy érzi, közel harminc éves kapcsolata fut zátonyra a pornó miatt.

Zolival csoporttársak voltunk az egyetemen. Már az első félévben kiszemelt magának, én pedig hagytam magam meghódítani. Hatalmas lángolással indult a szerelmünk, aminek hosszú ideig tüzelő parazsa, közel harminc évig melegítette az ágyunkat. Ám nagyjából fél éve történt valami.

Péntek lévén az irodai ebédszünetet egy közeli kantinban töltöttük a kolléganőkkel. Egy-egy pohár borocskát is rendeltünk a menühöz. Nem tudom, hogy a hétvége közeledtének, vagy az alkoholnak köszönhetően, de az egyik hölgynek megeredt a nyelve. Elmesélte, hogy az új kapcsolatában, a jóval fiatalabb kedvese az erotika egy számára teljesen ismeretlen, új területére kalauzolta.

Sosem gondoltam volna, hogy egy vérbeli pornószínésznőt fogok utánozni, méghozzá nem is rosszul.
mondta.

Bogarat ültetett a fülembe. Napokig titokban böngésztem a felnőtt tartalmakat összegyűjtő „webszájtokat”. A fülemig vörösödtem némelyik filmen. El sem tudtam volna képzelni, hogy én olyan merész dolgokat műveljek a férjemmel, de közeledett a házassági évfordulónk. Szerettem volna valami igazán emlékezetes estével megünnepelni.

Nem tudtam, hogyan fogom felvezetni neki, ezt a tőlem távol álló ötletem, ám a Duna-parti romantikus, gyertyafényes vacsoránk után felbátorodtam. Szorosan bújtam hozzá a taxiban, doromboltam a fülébe, hogy otthon várja még egy kis meglepetés. A lelkesedése kézzelfogható volt. Hazaérkezvén nagyon gyorsan a hálószobában kötöttünk ki. A laptopot már indulás előtt bekészítettem az éjjeli szekrényünkre. Csak a lejátszás gombra kellett kattintani és indulhatott a játék.

Zoli szeme elkerekedett, majd szégyenlősen mosolygott rám. Egyből tudta, hogy mi a huszonnegyedik házassági évfordulós ajándéka. Egy mukkot sem szólt, csak követte a szereplők mozdulatait, úgy ahogy én is.

Az igen aktívra sikeredett éjszaka után nem beszéltünk a történtekről. Nem mertem konkrétan rákérdezni, hogyan tetszett neki a meglepetésem. A reggeli kávé közben próbáltam szóra bírni egy mosolyommal, cirógatásommal, ölelésemmel. Szeretettel viszonozta, de nem hozta fel az elmúlt estét.

Egy hét múlva, fürdés után köntösben léptem be a hálószobánkba pizsama után kutatva, amikor meglepetésemre Zoli az ágyunkban feküdt, ölében a laptoppal. Pillangók repdestek a gyomromban. Tudtam, hogy megismételjük a múltheti kalandunkat. Épp úgy, ahogy onnantól kezdve minden hétvégén.

A filmek hétről hétre durvultak, mi pedig hétről hétre lazultunk.

Olyan ajtókat is kinyitottam, amiről korábban még hallani sem akartam. Hihetetlen szabadság lett rajtunk úrrá, és hihetetlen vágy is költözött a tetőtéri szobácskánkba. Egy hétköznap este a férjem után mentem a zuhanyzóba. A hétvégén látottakat imitáltam, ám Zolinak egy kedves ölelés volt csak a reakciója. Nem értettem. Másnap szintén leterelte a közeledésem. Következő éjszaka, a hétvége első napján viszont a laptop társaságában remegtek a hálószobánk falai.

Akkor döbbentem rá, hogy Zolinak már csak így megy.

Hogy kettesben már nem tudunk együtt lenni, minden kell a hancúrhoz társaság. Mi a fenének kellett nekem behozni a házasságunkba a pornót? Miért nem voltak jók a szeretetteljes együttlétek? Ez akkor most pornófüggőség? És ebből van kiút?

A galériánkban 22 dolgot mutatunk be, ami csak a pornófilmekben igaz a nőkre.