JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

4 intő jel, amiből tudhatod, hogy ez a szerelem örökké plátói marad

Borítókép: 4 intő jel, amiből tudhatod, hogy ez a szerelem örökké plátói marad Forrás: cottonbro studió
Egy ideje már írogattok, de nincs semmi előrelépés? Mindig összefuttok a munkahelyeden, a lépcsőházban, a környéken, de a szemezésnél, összemosolygásnál tovább nem juttok? Ezekből a jelekből tudhatod, ha a plátói vonzalom nem fog tovább fejlődni.

A plátói szerelem izgalmas, de honnan lehet tudni, hogy lesz-e továbblépés a valódi kapcsolat felé vagy sem? Elmondjuk!

Felszínesek a beszélgetések

Az igazi és tartós kapcsolat nem egyik pillanatról a másikra alakul ki, hanem idővel mélyül el. Ha úgy érzed, hogy a flörtölésnél, az egysíkú üzeneteknél nem jut tovább a beszélgetés, akkor az red flag lehet. Érdemes komolyabb témát is bedobni, és ha a másik nem vevő rá, valamilyen indokkal mindig small talk lesz a végeredmény, ami sehová nem vezet, akkor sok jóra ne számíts.

Nem akar találkozni

Online ismerkedtek, és még egyszer sem találkoztatok, vagy egyszer már összefutottatok, de a második randi sehogy sem akar összejönni, pedig a chat szinte egész nap megy? Akár személyesen, akár az interneten ismerkedtek, mindenhol belefuthatsz időpazarló üresjáratokba. Éppen ezért, ha azt érzed, hogy ő a te ikerlángod, de személyesen valahogy mégsem akar a szemedbe nézni, és akárhogy igyekszel, nem tudsz vele találkozni, érdemes realizálnod, hogy a betűk és a pixelek soha nem fognak valódi társsá alakulni.

Forrás: pexels/Andrea Piacquaido

Nincs kölcsönösség

A tartós kapcsolatok alapja a kölcsönös tisztelet és a kölcsönös érdeklődés egymás dolgai iránt. Ha úgy érzed, hogy te vagy az egyetlen, aki ebbe az ismerkedésbe energiát tesz, ha csak te vagy az, aki próbálja megismerni a másikat, akkor az nem a boldogság felé vezető sárgaköves út. Egy ismerkedés során ugyanannyi energiát kell beletenni mindkét félnek a folyamatba, mert ennek hiányában az aktív fél csak elfárad.

Nem kommunikáltok eleget

Manapság arra hivatkozni, hogy valakinek soha nincs ideje válaszolni az üzenetedre, inkább nevetséges kifogás, mint hihető magyarázat. Nem az azonnali válaszon van a hangsúly, és nem is azon, hogy néha ne jöhetne közbe valami, de ha az, akivel ismerkedsz, rendszeresen több óra elteltével válaszol, az egyszerűen annyit jelent, hogy nem vagy a prioritási listája élén. Amikor a legtöbben okostelefonnal a kezünkben éljük a napjainkat, lehetetlen nem észrevenni egy üzenetet záros határidőn belül, és arra visszapötyögni valamit, vagy egy gyors hívást megejteni. Tehát, ha úgy látod, hogy a kommunikáció akadozik, akkor jobb, ha olyan helyre irányítod az energiádat, ahol az viszonzásra talál.