Mesélj, Anyukám! Az online randizásról - gyerekkel is!

Borítókép: Mesélj, Anyukám! Az online randizásról - gyerekkel is! Forrás: Marossy Judit
Az online társkeresés a legújabb Mesélj, Anyukám! podcastunk témája.

Ha szóba jön a társkeresés, a legtöbben valami nagyon ciki dologként tekintenek rá, amihez a társkeresési folyamatnak maximum a legvégső, legkétségbeesettebb periódusában fordulnak, amikor már mindent kipróbáltak, amikor nincs más. Noha a mi mini kutatásunk során is kiderült, hogy a Mesélj, Anyukám! közösségben is rengetegen vannak, akik valamilyen online társkereső oldalon találtak rá életük szerelmére, sőt, a műsorvezetőnk közül Endrész Timi és férje mesébe illő története is online kezdődött.

Hogy milyen is ma online társat keresni, akár szülőként is, arról Weiler Péter, a Randivonal.hu alapítója, tulajdonosa jött nekünk mesélni, aki beszélt az oldal legújabb funkciójáról, amely az online világból könnyedén az offline randizás világába repíti regisztrált társkeresőiket.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha szeretnéd, ezt a részt nem csak meghallgathatod, hanem most meg is nézheted:

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az [email protected] e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!