JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Hogyan beszélünk el egymás mellett?

Borítókép: Hogyan beszélünk el egymás mellett?
Jellemző probléma: azt mondta, hogy... de tényleg úgy gondolta? Egy nyelvet beszélünk, de sokszor mégis elbeszélünk egymás mellett. Hogyan? Miért? Hogyan lehet ezen változtatni? Erről beszélünk a Mesélj, Anyukám! podcast legújabb részében, meghívott vendégünkkel: Vadas János párkapcsolati tanácsadóval, a kispapacoaching alapítójával.

Hogyan beszélünk el egymás mellett? Mi lehetne a megoldás rá? Vadas János párkapcsolati tanácsadó, a kispapacoaching alapítója, férj és édesapa a vendégünk, aki tanácsaival segít nekünk is rendet tenni a párok közti kommunikációban.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on, Apple Podcaston vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a [email protected] e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!

Mit NE tegyél veszekedés közben? Mutatjuk: