Introvertált a házastársad? A szakértők szerint ezt az 5 dolgot ne mondogasd nekik

Borítókép: Introvertált a házastársad? A szakértők szerint ezt az 5 dolgot ne mondogasd nekik Forrás: Jasmin Wedding Photography/Pexels
Egy házasságban sincs két teljesen egyforma ember, ezért is fontos, hogy a kölcsönös megértés és elfogadás ne csak elméletben létezzen.

Nincs szükség bonyolult személyiségkvízre ahhoz, hogy ráébredj arra, hogy valaki introvertált vagy extrovertált. Ez egy házasságra is tökéletesen igaz, ebből kifolyólag az is bőven elég ha megtalálod azt a harmóniát és az egyensúlyt egy olyan társsal, aki a spektrum másik oldalára esik.

A társasági élet iránti igényeink nem mindig fedik egymást, de talán ez nem is baj. Más szóval, ha te jobban és sűrűn szeretsz kimozdulni, imádod ha program van, de a házastársad viszont egyszerűen csak szeretne nyugiban feküdni a kanapén, akkor bizony bármilyen nehéznek is tűnik elsőre, megértését kell mutatni felé. Szerencsére egyébként az extrovertáltak, és az introvertáltak kijönnek egymással – feltéve, hogy előbbi tudja, mit ne mondjon az utóbbinak.

Forrás: Canva (cottonbro studio)

Következzen három megjegyzés, amit a szakértők szerint érdemes kerülni ha introvertált a házastársad - vagy csak simán a partnered!

A folytatást a lenti galériában találod!