Borítókép: Ciki – egyetemi tanárának küldte el a sikamlós üzenetet barátja helyett Forrás: Getty Images

Ciki – egyetemi tanárának küldte el a sikamlós üzenetet barátja helyett

Élete egyik legkínosabb pillanatát élte át az az egyetemista lány, aki eredetileg csak a barátjának szeretett volna egy kis meglepetést szerezni. A poén viszont meglehetősen balul sült el.

„Ahhoz, hogy értsétek a történetet, tudnotok kell, hogy a barátomnak és az egyik egyetemi előadónknak ugyanazzal a betűvel kezdődik a vezetékneve; egymás után következnek a telefonom névjegyzékében. Mindig is benne volt a pakliban, hogy valamikor elkövetek egy bakit ebből adódóan” – vágott bele a sztoriba a fiatal lány egy közösségi felületen.

„A barátom gyakran poénkodik azon, hogy miket vagyok képes olvasni. Tény, becsúszik néha egy-egy ponyvaregény is, sikamlós részletekkel. Egyszer az egyik ilyen könyvemet csak azért kezdte el olvasni, hogy aztán majd aprólékosan leszólhassa. Olvasás közben pedig beakadt neki egy mondat: „Kérlek, büntess meg Papa!” amit azóta is előszeretettel idézget és egyfajta szállóige is lett köztünk” – meséli az egyetemista lány.

Nem fogjátok kitalálni, nemrég mi történt: csak úgy, céltalanul besétáltam a közeli kis könyvesboltba s mit látnak szemeim: pontosan ez a bizonyos könyv néz le rám az egyik polcról. Gondoltam, ezt nem fogom kihagyni; úgyhogy lekaptam és csináltam is egy szelfit vele, egy, a témához illő grimasz kíséretében, képzelhetitek..

Majd a képre rátettem a bizonyos „Kérlek, büntess meg Papa” feliratot és a poénomtól teljesen elájulva rányomtam a küldés gombra”
tette hozzá.

„Álmomban sem gondoltam volna, hogy ebből ekkora galiba lesz, ugyanis a fotót teljesen véletlenül a pszichológia professzornak küldtem át, a barátom helyett. Mire rájöttem a kínos bakira, addigra sajnos késő volt: láttam, hogy ott a két kis pipa az üzenet mellett, a tanár már olvasta..úgyhogy már nem tudtam visszacsinálni a dolgot.

Egy ideig azon tépelődtem, hogy mit tehetnék. Miután rájöttem, hogy nem sokat, a legjobb lesz, ha bocsánatot kérek tőle, azt viszont mielőbb. Megfogalmaztam, el is küldtem, ő viszont csak másnap reagált. Teljesen ledöbbentem rajta, hogy mit írt vissza. Ti mit szóltok? Íme:”

A sajnálatos eset véleményem szerint rombolja a tanár-diák viszonyt, nem tolerálom az ilyesfajta viselkedést – válaszolta az egyetemi tanár egyúttal hangot adva azon véleményének is, hogy ezek után szerinte borzasztó kellemetlen lesz számára úgy előadást tartani, hogy ő (a lány) is ott ül a hallgatóság soraiban.

Mit gondolsz, szerinted az egyetemi tanár túlreagálta a dolgot?

További kínos, vicces helyzetekért lapozz a Galériába!