JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Környezetbarát és filléres tisztítószer 3 összetevőből: 3 vegyszermentes recept a takarításhoz

Borítókép: Környezetbarát és filléres tisztítószer 3 összetevőből: 3 vegyszermentes recept a takarításhoz Forrás: ImageBar, BOOOK
Gondoltál már arra, hogy saját magad készítsd el tisztítószereidet ahelyett, hogy drága vegyszereket vásárolnál, és ezzel ártanál pénztárcádnak, környezetednek és egészségednek is? Mutatunk 3 szuper receptet ablak- és üvegtisztításhoz, mosogatógép-tablettához, és egy általános tisztítószert is hoztunk, hogy biztosan megjöjjön a kedved!

Vegyszermentes takarítás otthon

Munkácsi Brigitta: Levendula és ecet – 57 környezetbarát tisztítószer a vegyszermentes otthonért című könyvéből igencsak sokat tanulhatunk. Nemcsak, hogy környezetünket kíméljük, ha otthon, saját magunk állítjuk elő a tisztítószereinket, de pénztárcánkat, sőt, egészségünket is. Sokan abban a hitben élnek, hogy amíg nem érzik azt a tipikus vegyszerszagot, nincs is igazán tisztaság. Pedig ez egyáltalán nincs így. Sőt, ezen receptek kipróbálásával igazán fenséges illatokat csempészhetünk otthonunkba, veszíteni valónk pedig egyáltalán nincsen! Mutatunk is párat egy kis ízelítőnek!

Forrás: ImageBar, BOOOK
Munkácsi Brigitta

Galériánkban mutatjuk is, hogyan készíthetsz vegyszermentes univerzális tisztítószert, mosogatógép-tablettát, valamint tükör- és ablaktisztítót!

Forrás: Munkácsi Brigitta: Levendula és ecet, BOOOK Kiadó