Egyedülálló apukaként neveli kisfiát a Billy Elliot egykori tinisztárja

Borítókép: Egyedülálló apukaként neveli kisfiát a Billy Elliot egykori tinisztárja Forrás: europress
Jamie Bellt tavaly elhagyta felesége, aki szintén gyerekkora óta szerepel filmekben, és most a brit színész azóta arról twittel, hogy milyen szingli apának lenni. Szaftos részletek + fotók!

„Le a kalappal az összes egyedülálló szülő előtt”– twittelte a múltkoriban Jamie Bell. A 29 éves színész egyedül neveli alig kétéves kisfiát, miután felesége, Evan Rachel Wood színésznő tavaly elhagyta. Önmagában persze nem ritka eset, hogy egy gyerek az apjánál marad,

Jamie Bell esete azonban több más okból is különleges. Nézzük, miért:

1. Mindketten gyerekszínészként kezdték, nem is akármilyenként

Jamie Bell 14 éves volt, amikor a Billy Elliot címszerepéért rengeteg díjat – például BAFTA-t –vihetett haza 2000-ben. Evan Rachel Wood a Tizenhárom című, Golden Globe-ot nyert filmben tűnt fel először– naná, hogy 13 évesen. Később sem tűntek el a süllyesztőben: Jamie Bellt például legutóbb a Nimfomániás című filmben láthattuk.

2. Tinikorukban egyszer már jártak

Jamie 19, Evan 17 éves volt, amikor megismerkedtek a Green Day zenekar Wake Me Up When September Ends című, ugyancsak melodramatikus videójának forgatásán. 5 évvel később, 2011-ben lettek újra egy pár.

3. Evan nem szeret unatkozni

Evan Rachel Wood, mielőtt másodszor összejött volna Jamie-vel, olyan, nála amúgy jóval idősebb hollywoodi sztárokkal kavart, mint Edward Norton, Marilyn Manson (aki elhagyta miatta feleségét, Dita von Teese-t) és Alexander Skarsgård.

4. A kisfiú neve titok

Evan és Jamie kisfia 2013 júliusában született– és azóta sem tudjuk a nevét. Hogy csinálják vajon? Lefizetik az összes gyerekorvost, bébiszittert és a többi szülőt, nagyszülőt a játszótéren?

5. A kisfiú még egyéves se volt, amikor szétmentek

2014 májusában röppentek fel a hírek, hogy a pár szakított.

6. Evan állítólag egy másik színésznőért hagyta ott Jamie-t

Sőt, a rossznyelvek szerint már hónapok óta viszonya volt Katherine Moenniggel,


Katherine Moennig. Fotó: Europress / Getty Images

akit többek közt az L című, egy Los Angeles-i leszbikus közösség életét tárgyaló tévésorozatból lehet ismerni. A bulvársajtó úgy tudja, már nincsenek együtt Evannel.

7. Jamie egyrészt bujkál a nyilvánosság elől, másrészt folyamatosan twittel

Például néha megírja, mennyire szereti Evant, vagy hogy milyen nehéz bekenni egy 20 hónapos kisgyereket fényvédő krémmel:

8. Még egyikük sincs 30

Evan 28, Jamie 29. Nem szeretnek unatkozni és kész.