Ilyen, amikor egy 5 éves tanít meg arra, hogyan kösd be egyszerűbben a cipődet

Borítókép: Ilyen, amikor egy 5 éves tanít meg arra, hogyan kösd be egyszerűbben a cipődet Forrás: redtri.com
Lehet, hogy van egyszerűbb megoldás is, mint a sok "átfűzöm-áthurkolom"...

Emlékszel még, hogy te mikor és hogyan tanultál meg cipőt bekötni? Ugye neked is úgy rémlik, hogy elsőre nem volt egy könnyű mutatvány? Van aki például évekig próbálkozik az alul áthúzós, klasszikus vonulattal, aztán feladja, mert a hurok készítős megoldás egyszerűbbnek tűnik számára. Utóbbiak közül sokan még ma sem tudnak napirendre térni a ténnyel, hogy új cipő vásárlásakor miért és hogyan van olyan bonyolultan bekötve a legtöbb lábbeli és alig várják, hogy az új szerzeménnyel hazatérve újrafűzhessék az egészet.

Gondolj csak bele, ha ez még felnőtt korban is bosszantó jelenség, akkor milyen lehet egy kisgyerek számára, akinek egy ilyen cipő befűző szeánsz jócskán próbára teszi nem csak az ügyességét, de a türelmét is!

Azonban szerencsére a legfiatalabb generációnak is vannak úttörői, akik a maguk módján újraértelmezik a dolgokat és akik nemes egyszerűséggel adják tovább tudásukat társaiknak.

Mint például ez a felvételen látható 5 éves kisfiú is, aki állítása szerint az egyik barátjától tanulta meg a "tuti módszert", most pedig megengedte, hogy szülei ország-világ elé tárják egy videó keretében. Nem semmi ugye? Talán a ti gyerkőctök is kezdhetné ezzel? Megmutatjátok neki mondjuk egy sportcipőn?

Coolest shoe tying trick ever!!! Posting to help anyone who is struggling like we were! Feel free to share ❤

Posted by Ashley Lillard on Wednesday, January 18, 2017