Gryllus Dorka: minden nő szoptasson úgy, ahogy jónak érzi

Borítókép: Gryllus Dorka: minden nő szoptasson úgy, ahogy jónak érzi
A színésznő nem csak az Éva címlapján szerepel kisfia szoptatása közben, de interjút is adott a lapnak. Ebből közlünk egy rövid részletet.

Gryllus Dorka az Éva magazin májusi számának borítóján kisfia szoptatása közben látható. Az Éva magazinnak adott interjújában Gryllus Dorka nyíltan megfogalmazza véleményét:az anyukák saját maguk döntsék el, hogy hol, milyen gyakran és mennyi idős korig szoptassanak. Rövid idézet következik az interjúból, amely teljes terjedelmében májusi lapszámunkban olvasható.

Gryllus Dorka:Eleinte nekem is sok konfliktusom volt a világgal amiatt, hogy az én kisfiam folyton enni akart, én meg nem szerettem volna, hogy szenvedjen, adtam neki. Abban bízom, hogy ezzel a fotóval bátorítani tudjuk a nőket: ne hagyják magukat befolyásolni, hallgassanak az ösztöneikre, szoptassanak úgy, ahogy jónak érzik.
Éva magazin:Az anyává válás itthon olyan, mintha célkeresztet rajzolnál magadra. A játszótér harcmezőre emlékeztet, ahol az igény szerint szoptatósok összecsapnak a háromóránkéntisokkal.

Ugye, milyen szép Gryllus Dorka sminkje? Te is elkészítheted! Nézd meg videónkon, hogyan.

Gryllus Dorka:Szerencsére nekem soha nem volt komoly konfliktusom egyetlen kisbabás barátnőmmel sem. De a terhességgel, a szüléssel az egész hormonháztartás felborul, amitől iszonyú érzékeny lesz az ember. Én is úgy éreztem eleinte, mintha nem volna rajtam bőr, és minden kritikus félmondat azonnal a húsomba vájna. Nekem is van olyan barátnőm, aki háromóránként szoptat.

Olvasd el a teljes interjút az Éva májusi számában!

Fotó: Lábady István